Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για τον Ολυμπιακό Αμπελιάς!

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για τον Ολυμπιακό Αμπελιάς ο οποίος συνεχίζει «καυτός» στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, καθώς οι ερυθρόλευκοι μετά την άνοδό τους στην Α ΕΠΣΛ κατηγορία δείχνουν με τις κινήσεις τους ότι θέλουν να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο και ήδη κινούνται μεθοδικά και με ταχύτητα ως προς αυτή την κατεύθυνση.

Έτσι λοιπόν οι «κόκκινοι» πραγματοποίησαν διπλό μεταγραφικό «μπαμπ» καθώς μετά από την μεταγραφή του Βαγγέλη Παρασκευούδη, έκαναν δικούς τους τους Αντώνη Γκαραλιάκο και Σωτήρη Περδίκη.

Ο Γκαραλιάκος ανήκε μέχρι πρότινος στην Προοδευτική Ανάβρας και μάλιστα τη χρονιά που πέρασε πρόλαβε να σημειώσει οκτώ τέρματα στο δεύτερο μισό ενώ την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του 3ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ, πετυχαίνοντας 31 γκολ και συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο της Προοδευτικής στην Α1 ΕΠΣΛ.

Επίσης έχει αγωνιστεί στον Διαγόρα Στεφανοβικείου, τον Αετό Μακρυχωρίου και άλλες ομάδες.

Η πιο «ηχηρή» μέχρι στιγμής μεταγραφή ακούει στο όνομα Σωτήρης Περδίκης.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής ανήκε μέχρι πρότινος στον Αετό Αμυγδαλέας και πρόκειται για ένα «πολυμηχάνημα» στον χώρο της άμυνας το οποίο αναμένεται να «λύσει τα χέρια» των κ.κ. Μπρισίμη και Εμμανουήλ.