Συγκλονιστική η ομιλία του κ. Αδαμούλη στην Ελασσόνα

Συνεχίζοντας τις περιοδείες του στην επαρχία, ο υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. κ. Γεώργιος Αδαμούλης σήμερα βρέθηκε στην πόλη της Ελασσόνας, όπου επισκέφθηκε το Δασαρχείο και την Αστυνομική Διεύθυνση. Στη συνέχεια συναντήθηκε με κατοίκους της πόλης και μίλησε στην ταβέρνα «του Θωμά».

Ο κ. Αδαμούλης, αφού ανέλυσε το πρόγραμμα της Ν.Δ. αναφέρθηκε στον πρωτογενή τομέα και στην ανάπτυξη της γεωργίας και της κτηνοτροφίας που θα ενισχύσει την οικονομική ανέλιξη της περιοχής. Στη συνέχεια,  τόνισε ότι η σημερινή συγκέντρωση στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, επισημαίνοντας πως η μεγάλη παράταξη της Ν.Δ. δεν λυγίζει, δεν υποκύπτει, δεν εκβιάζεται, καθώς στα δύσκολα παρουσιάζει τον καλύτερό της εαυτό, προσβλέποντας με αισιοδοξία στην αυτοδυναμία της μελλοντικής κυβέρνησης την 7η Ιουλίου.

Ο αισθαντικός και γεμάτος επιχειρήματα λόγος του υποψηφίου βουλευτή άγγιξε το ακροατήριο και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

«Ήρθε η ώρα σου, το αξίζεις, μπορείς να μας εκπροσωπήσει επάξια στη Βουλή!», ήταν το μήνυμα που  ακούγονταν από τα χείλη όλων των παρευρισκόμενων, δημιουργώντας ένα κλίμα ενθουσιασμού στην κατάμεστη αίθουσα.