Κατσιαντώνης: Τα Φάρσαλα έχουν ιστορία, ήρθε η ώρα να γραφτεί η συνέχεια της μέσα από την ανάπτυξη!

“Οι υψηλές προσδοκίες των Φαρσάλων βασίζονται στην τεράστια ιστορία τους. Η τελευταία κυβέρνηση γύρισε την πλάτη της στους κατοίκους της, ήρθε όμως η ώρα να γραφτεί η συνέχεια της μέσα από την ανάπτυξη, με τη στήριξη όλων μας!”

Αυτά επισήμανε ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης, κατά την περιοδεία του στα Φάρσαλα, και στα χωριά του Δήμου, τονίζοντας τις αλλεπάλληλες παρεμβάσεις του για τα ζητήματα των αγροτών, για τους ακατάλληλους δρόμους, για την επιχειρηματικότητα που “πνίγεται” από την απαξίωση της Πολιτείας.

Συναντώντας ανθρώπους στα Φάρσαλα, στη Βαμβακού, στο Δίλοφο, στο Ναρθάκι, και στο Αχίλλειο, ο Γιώργος Κατσιαντώνης κατέγραψε για ακόμη μία φορά τα προβλήματά τους, αναφέροντας ότι “με σηκωμένα τα μανίκια για δουλειά, το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας θα μιλήσει στην πράξη”.


Ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας μάλιστα, στην επιστροφή από την περιοδεία του, θέλησε να τιμήσει την παράδοση στις εκδηλώσεις στο Ευύδριο, όπου χειροκρότησε τους χορευτές για τον Πολιτισμό που πρεσβεύουν.