Περιοδείες υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας σε ολόκληρο το νόμο

Συνεχίζονται οι περιοδείες των υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας σε περιοχές της ευρύτερης περιοχής ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου

Στο Κιλελέρ βρέθηκε χτες, 1/07/19, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία στη Λάρισα Άννα Βαγενά.

Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κιλελέρ, κ. Απόστολο Κοντογιάννη, τον Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Βάιο Βισβίκη, την Πρόεδρο του ΣυλλόγουΓυναικών Κιλελέρ «Αγία Μαρίνα», κ. Νίκη Δημοπούλου, αλλά και με γυναίκες-μέλη του συλλόγου.

Το κλίμα της συζήτησης ήταν ιδιαίτερα θερμό, καθώς είναι γνωστή η προσπάθεια της Άννας Βαγενά για τη δημιουργία του Εθνικού Μουσείου Αγροτικού Κινήματος Κιλελέρ. Όσον αφορά την πορεία της μελέτης για την ανέγερση του μουσείου, η ίδια δήλωσε:

«Η επικαιροποίηση της μελέτης βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο. Ελπίζω όποια κυβέρνηση προκύψει την επομένη των εκλογών να θελήσει να ολοκληρώσει αυτό το έργο και να το χρηματοδοτήσει, όπως δεσμεύτηκε να κάνει ο Αλέξης Χαρίτσης, ως Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, εντάσσοντάς το στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Στη φωτογραφία η Άννα Βαγενά με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κιλελέρ, κ. Απόστολο Κοντογιάννη, τον Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Βάιο Βισβίκη, την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Κιλελέρ «Αγία Μαρίνα», κ. Νίκη Δημοπούλου, καθώς και γυναίκες-μέλη του συλλόγου.

Επισκέψεις στην πόλη των Φαρσάλων και συγκεκριμένα στην λαϊκή αγορά και στο γραφείο του δημάρχου κ. Άρη Καραχάλιου, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παπαδόπουλος.

Στη λαϊκή αγορά, όπου το κλίμα ήταν εξαιρετικά θερμό, συναντήθηκε και συζήτησε με παραγωγούς τα μέτρα στήριξης της αγροτικής οικονομίας και των μικρών επαγγελματιών που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί έως τώρα για την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος και την προώθηση των προϊόντων στη διεθνή αγορά.

Ο κ. Παπαδόπουλος επισκέφθηκε και το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ Φαρσάλων ενώ χθες περιόδευσε από τα χωριά Ευύδριο και Βαμβακού του δήμου Φαρσάλων.

Στα Φάρσαλα βρέθηκε σήμερα και ο υποψήφιος βουλευτής, Βασίλης Ζωγράφος, όπου μεταξύ άλλων συναντήθηκε με τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Δημητρακόπουλο και Γιώργο Αρσενόπουλο.

Ο υποψήφιος βουλευτής, Δημήτρης Γελαλής, επισκέφθηκε σήμερα το Τελωνείο Λάρισας και το Χημείο όπου συνάντησε παλαιούς φίλους και στελέχη των υπηρεσιών. Συζήτησαν για τις συνθήκες εργασίας τους καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες αυτές οι περιφερειακές υπηρεσίες σε σχέση με τις αντίστοιχες του κέντρου. Δεσμεύτηκε να συνεχίσει την εποικοδομητική συζήτηση μετά τις εκλογές.

Στα Δέντρα βρέθηκε σήμερα η υποψήφια βουλευτής Χαρίκλεια Σουρλαντζή -Ζαχαράκη και συνομίλησε με τους πολίτες για τα αγροτικά ζητήματα αλλά και για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

Η υποψήφια βουλευτής, Χρυσούλα Χρήστου επισκέφτηκε σήμερα διαδοχικά, τη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας και το Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο.