Γιώργος Αδαμούλης: «Δεν είμαστε εδώ για να διχάσουμε, είμαστε εδώ για να ενώσουμε»

«Θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, θα πρέπει να κοιτάξουμε στο μέλλον», με αυτά τα λόγια απευθύνθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Divani Palace ο καθηγητής και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Λάρισας κ.Γιώργος Αδαμούλης κατά τη διάρκεια της κεντρικής του ομιλίας. Συνεχίζοντας τόνισε πως ήρθε η ώρα για τη χώρα μας να αφήσει πίσω τα κούφια συνθήματα της Αριστεράς και πως η Νέα Δημοκρατία δεν είναι εδώ για να διχάσει τους Έλληνες αλλά για να τους ενώσει.

«Ο Τσίπρας διχάζει τον ελληνικό λαό, πολώνει τον ελληνικό λαό, γιατί ξέρει ότι δεν θα είναι η επόμενη κυβέρνηση. Η κοινωνία κοιτάζει μπροστά λέγοντας ένα μεγάλο όχι στις 26 Μαΐου και στις 7 Ιουλίου θα δώσει τη δύναμη στη Νέα Δημοκρατία να αποτελέσει την επόμενη κυβέρνηση αυτής της χώρας», δήλωσε ο κ. Αδαμούλης κερδίζοντας το χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Ταυτόχρονα έκανε άνοιγμα και προς τη νέα γενιά, δηλώνοντας πως το μεγάλο ζήτημα είναι να έχουν τη δυνατότητα να ζουν αξιοπρεπώς τους εαυτούς τους, ώστε να μπορέσουν να κάνουν οικογένειες, επισημαίνοντας παράλληλα την κρισιμότητα του δημογραφικού.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ανέλυσε και τους βασικούς άξονες του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στη μείωση της φορολογίας, βάσει της οποίας – όπως τόνισε – θα ανασάνει η ελληνική κοινωνία.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ.Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, ο δήμαρχος Μουζακίου και υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Κωτσός, ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Κατσαρός, αντιπεριφερειάρχες, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος τοπικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: onlarissa.gr