Ανακοινώθηκε η νέα Διοίκηση και «φουλάρει» για νέο προπονητή και σχεδιασμό ο Γ.Σ. Φαρσάλων

Με την κ. Έρη Σιώμου στο προεδρικό θώκο και πλαισιωμένη από «μπαρουτοκαπνισμένους» παράγοντες αλλά και νέους με διάθεση και μεράκι θα είναι πλαισιωμένο το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων.

Συγκεκριμένα μετά την νέα Γ.Σ. που πραγματοποιήθηκε και τις εκλογές το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα αποτελείται από τους εξής:

Πρόεδρος: Έρη Σιώμου, Αντιπρόεδρος: Βάιος Νικολάου, Ταμίας: Κώστας Γούσιας, Γραμματέας: Φανή Κουρεμένου, Έφορος Μπάσκετ: Τάκης Μόκας, Έφορος Σκάκι: Δήμος Δερέκας.

Μέλη: Γκόβαρης Λεωνίδας, Κόκκινος Δημήτρης, Αλεξόπουλος Κώστας, Μουστάκας Γεώργιος, Τασιόπουλος Αποστόλης.

Ουσιαστικά μετά τις παραιτήσεις των κ.κ. Λιούπη Κώστα, Ζαχαρή Αλέκου και Παπαδόπουλου Αποστόλη στην Διοίκηση, πλαισιώθηκαν ως νέα μέλη οι κ.κ. Νικολάου Βάιος, Γούσιας Κώστας και Κόκκινος Δημήτρης, ενώ ο πρώην πρόεδρος του Γυμναστικού κ. Λεωνίδας Γκόβαρης θα βρίσκεται στο νέο Συμβούλιο ως μέλος.

Πλέον και μετά την σύσταση της Διοίκησης, οι άνθρωποι του Γυμναστικού ξεκινάν τον σχεδιασμό τους έχοντας σε πρώτο πλάνο την εύρεση νέου προπονητή μετά την αποχώρηση του κ. Χάρη Φόρου και μετέπειτα το χτίσιμο της ομάδος για την νέα σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήδη έχουν δρομολογηθεί κάποιες επαφές για τον αντικαταστάτη του κ. Φόρου και έτσι εντός των επόμενων ημερών αναμένονται εξελίξεις.