Ν. Μιχαλολιάκος: Πρώτα οι Έλληνες

“Το μέλλον μας ανήκει, το μέλλον είναι δικό μας” τόνισε κατά την προεκλογική του ομιλία, χθες από τα Φάρσαλα, ο γενικός γραμματέας του λαϊκού συνδέσμου της Χρυσής Αυγής, κ. Νίκος Μιχαλολιάκος, στην πλατεία Δημαρχείου, παρουσία φίλων, από τα Φάρσαλα και τις γύρω Θεσσαλικές πόλεις.

Στην ομιλία του, ο κ. Μιχαλολιάκος παρουσίασε τις θέσεις Χρυσής Αυγής, και τόνισε για το κόμμα του, την πρώτη θέση κατέχουν οι Έλληνες και όχι οι λαθρομετανάστες, καθώς τους έχει πλήξει η ανεργία, δεν μπορούν να επισκεφτούν τα νοσοκομεία που έχουν γεμίσει από αυτούς, και δίνουν επιδόματα στους αλλοδαπούς.

Στην συνέχεια ανέφερε, μεταξύ άλλων, οτι τα δύο κόμματα ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, λένε ψέματα στους πολίτες και θα συνεχίσουν την ίδια εθνοκτόνα πολιτική του μνημονίου, τονίζοντας ότι όσοι θέλουν να τιμωρήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, να μην ψηφίσουν Μητσοτάκη καθώς θα είναι η άλλη όψη του ίδιου του νομίσματος. Σημείωσε  για τον πρόεδρο του κόμματος “Ελληνική Λύση” Κυρ. Βελόπουλο, ότι εξυπηρετεί συμφέροντα, όπως τους βολεύει και δεν διστάζει να εμπλέξει ακόμα και τα Ιερά και τα Όσια της Εκκλησίας.

Στο τέλος της ομιλίας του παρουσίασε και ανέβασε στην εξέδρα, όλους τους υποψηφίους βουλευτές της Χρυσής Αυγής από την Θεσσαλία.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία