Μαρία Γαλλιού: Δίπλα στους Αστυνομικούς υπαλλήλους, δίπλα στον πολίτη

Με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας κ. Βασίλη Καραπιπέρη και τη διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Λάρισας συναντήθηκε η υποψήφια βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής κα Μαρία Γαλλιού.

Η κα Γαλλιού, ως κόρη υπαλλήλου στο πολιτικό προσωπικό του υπουργείου Δημόσιας Τάξης επί δεκαετίες, ήταν απολύτως ενημερωμένη για τα θέματα που απασχολούν τους αστυνομικούς υπαλλήλους και προχώρησε σε συζήτηση μαζί τους για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Αμέσως μετά τη συνάντηση η κα Γαλλιού έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τόσο τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας κ. Καραπιπέρη, καθώς και τη διοίκηση των Αστυνομικών Υπαλλήλων για τη συνάντηση και τη συζήτηση που είχα μαζί τους.

Στεκόμαστε δίπλα στους υπηρέτες της δημόσιας τάξης, δίπλα στους αστυνομικούς υπαλλήλους που υπηρετούν το κοινωνικό σύνολο. Οφείλουμε ως πολιτεία να στηρίξουμε έμπρακτα το έργο τους, βελτιώνοντας τις συνθήκες εργασίας τους και δίνοντας τους όλα εκείνα τα εφόδια ώστε να μπορούν να υπηρετούν καλύτερα τον πολίτη