«Επίσκεψη του βουλευτή και εκ νέου υποψήφιου με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκου Παπαδόπουλου στο ΕΚΑΒ και στην 5η ΥΠΕ»

Επίσκεψη στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας και στη συνέχεια στην 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας πραγματοποίησε ο βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ κ.Νίκος Παπαδόπουλος, σήμερα το πρωί.

Ο κ.Παπαδόπουλος συναντήθηκε και συνομίλησε τόσο με τους εργαζομένους όσο και με τη διευθύντρια του ΕΚΑΒ κα. Βάσω Αυγέρη και την αναπληρώτρια διοικήτρια της 5ης ΥΠΕ κα.Παρασκευή Ζιαζιά για τα προβλήματα του προσωπικού και των υπηρεσιών.

Στη συνέχεια, ο βουλευτής ανέφερε ότι κατά την 4ετια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σε αρκετά από αυτά τα ζητήματα δόθηκε λύση, ενώ επισήμανε ότι προβλήματα  στο χώρο της υγείας υπήρχαν ανέκαθεν και ότι πάντα θα προκύπτουν νέα. Συνέχισε δηλώνοντας ότι η λύση τους όμως δεν θα έρθει μέσα από νεοφιλελεύθερες πολιτικές με ιδιωτικοποιήσεις που προάγει η Ν.Δ. Η υγεία είναι δημόσια και έτσι πρέπει να παραμείνει.

Το μεγάλο πάρτι στην υγεία τελείωσε οριστικά, η δημόσια υγεία είναι κοινωνικό δικαίωμα και όχι προνόμιο. Είμαστε υπέρμαχοι της δημόσιας υγείας, το έχουμε αποδείξει και θα συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση. Το σχέδιο μας είναι καθαρό, σε αντίθεση με τη Ν.Δ. η οποία το κρύβει. Και το κρύβει διότι είναι ίδιο με αυτό που τόσα χρόνια κατέστρεψε την δημόσια υγεία!