Αθηνά Σιαφαρίκα: Προσήλωση στη στήριξη κι ενδυνάμωση των επιχειρήσεων

“Το ζητούμενο, αυτή τη στιγμή, είναι μία κυβέρνηση που έχει το σχέδιο και την αποφασιστικότητα να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Το αναπτυξιακό πρότυπο της Νέας Δημοκρατίας έχει στην αιχμή του δόρατος τη μείωση των φορολογικών δεικτών, την προσέλκυση επενδύσεων, τη δημιουργία πολλών και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας, τη στήριξη του αγροτικού τομέα, τη στήριξη κι ενδυνάμωση των επιχειρήσεων. Αυτό που μένει είναι ο κόσμος, στις 7 Ιουλίου, να δώσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη την εντολή που θα του λύσει τα χέρια και θα του δώσει τη δυνατότητα να εφαρμόσει αυτό το πρόγραμμα”, υπογραμμίζει η υποψήφια βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Αθηνά Σιαφαρίκα.

Η δραστήρια δικηγόρος συναντήθηκε με τα μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου Λάρισας, στο πλαίσιο των επαφών της με εκπροσώπους φορέων, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης την ερχόμενη Κυριακή.

Από την πλευρά της διοίκησης του Επιμελητηρίου, ο πρόεδρος Σωτήρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, όπως υψηλή φορολογία και ασφαλιστικές εισφορές, έλλειψη χρηματοδότησης και πρόσβαση σε χρηματοδότηση για δεύτερη ευκαιρία και για εξωστρέφεια, αλλά και στις δράσεις που έχει αναπτύξει διαχρονικά το ΕΒΕΛ για την προώθηση των τοπικών προϊόντων, είτε στον αγροδιατροφικό είτε στον τουριστικό τομέα.

Στη συνάντηση μετείχαν ακόμη ο α΄αντιπρόεδρος, Δημήτρης Παπαλέξης, η γενική γραμματέας, Καλλιόπη Τζήκα -με την ιδιότητά της και ως αντιπρόεδρος του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ), η διευθύντρια του ΕΒΕΛ, Κατερίνα Τσολάκη, καθώς και η προϊσταμένη Μητρώου και ΓΕΜΗ, Αναστασία Καρλιγκιώτου.

“Ελπίζω και εύχομαι να επιλέξετε, με την ψήφο σας, νέους ανθρώπους, που έχουν σύγχρονες γνώσεις και όρεξη για δουλειά και που έχουν αποδείξει διαχρονικά ότι βάζουν έναν στόχο και τον πετυχαίνουν”, είπε η κ.Σιαφαρίκα.