Στοίχημα: Προβάδισμα νίκης η Ζιμπάμπουε

Κυριακή (30/06) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο Κόπα Άφρικα, διεξάγεται ο τελικός του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21, ενώ παράλληλα, βρίσκονται σε εξέλιξη όλα τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις επιλογές, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε τα πάντα γύρω από το στοίχημα, όπως αναλύσεις, βαθμολογίες, προγνωστικά, στατιστικά και live score.

Κερδίζει και ελπίζει η Ζιμπάμπουε

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από το Κόπα Άφρικα και το παιχνίδι ανάμεσα σε Ζιμπάμπουε και Κονγκό. Αμφότερες δεν έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις στο τουρνουά μέχρι στιγμής, καθώς η Ζιμπάμπουε μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα (1-1, 0-1 από την Αίγυπτο), ενώ το Κονγκό έχει γνωρίσει δυο ήττες με σκορ 0-2. Αν κάποια ομάδα έχει βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση, αυτή είναι η Ζιμπάμπουε, η οποία αμυντικά τουλάχιστον, δείχνει πιο σοβαρή και “δεμένη” από το Κονγκό. Ο άσσος βέβαια εμπεριέχει αρκετό ρίσκο, έτσι θα προτιμήσουμε το 1DNB σε απόδοση 2.05, ώστε να πάρουμε με το μέρος μας και την κάλυψη της ισοπαλίας.

Με την παράδοση της Λίλεστρομ

Συνεχίζουμε με Α’ Νορβηγίας και την αναμέτρηση Λίλεστρομ – Τρόμσο. Χέρι-χέρι πηγαίνουν μέχρι στιγμής οι δυο ομάδες, καθώς βρίσκονται σε 12η και 11η θέση με 12 και 13 βαθμούς αντίστοιχα. Η διαφορά μεταξύ τους είναι πως η Λίλεστρομ φαίνεται ντεφορμέ μετρώντας μια νίκη και τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, τη στιγμή όπου η Τρόμσο προέρχεται από τρεις συνεχόμενες επιτυχίες. Οι φιλοξενούμενοι δεν έγιναν ξαφνικά ανίκητοι, στο συγκεκριμένο γήπεδο έχουν ηττηθεί στις 9/10 τελευταίες επισκέψεις τους, επομένως η Λίλεστρομ φαίνεται να έχει “χρυσή” ευκαιρία για να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Έδρα και παράδοση, μας οδηγούν στην επιλογή του άσσου, ο οποίος δίνεται σε απόδοση 2.08.

Στην κορυφή της Ευρώπης η Ισπανία

Ολοκληρώνουμε με τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21, ανάμεσα σε Ισπανία και Γερμανία. Οι Ισπανοί έχουν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις μέχρι στιγμής, έχουν φτάσει με χαρακτηριστική άνεση μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, με το τελευταίο τους θύμα να είναι η Γαλλία, την οποία “σκόρπισαν” με 4-1. Η Γερμανία από την πλευρά της διαθέτει επίσης μια ποιοτική κι αποτελεσματική ομάδα, δείχνει όμως ευάλωτη στα μετόπισθεν, έχοντας δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ σε όλα τα παιχνίδια της διοργάνωσης. Πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα οι Ισπανοί θα πάρουν τη νίκη και θα καθίσουν στην κορυφή της Ευρώπης, επομένως, επιλογή μας θα αποτελέσει το άσσος σε απόδοση 2.10.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.