Αθηνά Σιαφαρίκα: Δυναμικές οι προοπτικές ανάπτυξης για την Αγιά

“Ο τόπος της Αγιάς είναι ευλογημένος. Συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τις δυνατότητες παραγωγής αγροτικού και τουριστικού προϊόντος. Το μόνο που χρειάζεται είναι συγκεκριμένη στρατηγική ανάπτυξης, με την ενίσχυση του αγροτικού τομέα, αλλά και μείωση των φορολογικών δεικτών που θα δώσουν “ανάσα” στους επαγγελματίες των άλλων κλάδων της περιοχής”, τόνισε η υποψήφια βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Αθηνά Σιαφαρίκα.

Η κ.Σιαφαρίκα βρέθηκε στην Αγιά και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να μιλήσει με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής, στο πλαίσιο της περιοδείας της ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου. Στη λαϊκή αγορά, στα καταστήματα και στην πλατεία της Αγιάς, η υποψήφια βουλευτής μετέφερε το μήνυμά της για “ψήφο εμπιστοσύνης” στους νέους ανθρώπους, που έχουν σύγχρονες γνώσεις και αντιλήψεις, μεγάλες αντοχές και όρεξη για έργα.


“Χρειαζόμαστε νέους πολιτικούς που έχουν τις γνώσεις να διαπραγματευτούν στα κλειστά γραφεία Αθήνας-Βρυξελλών, όπου πια γίνονται διαπραγματεύσεις και λαμβάνονται αποφάσεις για τον αγροτικό κόσμο. Χρειάζεται θεσμική ανασυγκρότηση του αγροτικού τομέα, εκσυγχρονισμός του ρυθμιστικού πλαισίου, αλλά και η σύσταση θεσμών που ενιαία θα σχεδιάζουν, μελετούν, γνωμοδοτούν, συμβουλεύουν τους παραγωγούς, με βραχυπρόθεσμο αλλά και μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Αυτή είναι η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, μια πρόταση ανάπτυξης για όλους και σας καλώ να τη στηρίξετε”, είπε η κ.Σιαφαρίκα.