Τέλος στην αγωνία των Φαρσαλινών υποψηφίων

Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους, που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις έβαλε το Υπουργείο Παιδείας, χθες, με την ανάρτηση βαθμολογιών στα λύκεια όλης της χώρας.

Στα Φάρσαλα, η πρώτη εντύπωση από την ανακοίνωση των βαθμολογιών είναι ότι και πάλι οι υποψήφιοι των λυκείων της πόλης, σημείωσαν επιτυχίες και αρκετοί από αυτούς αρίστευσαν. Οι αριστεύσαντες, δήλωσαν ικανοποιημένοι για την επιτυχία τους και ανέφεραν, ότι το μυστικό ήταν το συστηματικό διάβασμα και η βοήθεια των καθηγητών τους σε σχολείο και φροντιστήριο καθώς η συμπαράσταση των οικογενειών τους.

Λίγες μέρες έχει που έχει ξεκινήσει η συμπλήρωση του μηχανογραφικού από τους υποψηφίους των Πανελληνίων. Τώρα το μόνο που απομένει, είναι να περιμένουν να ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στο τέλος του Αυγούστου για τις σχολές, και να μπορέσουν να μπουν να εισαχθούν στις σχολές προτίμησής τους.

*Στις φωτογραφίες διακρίνονται ορισμένοι από τους αριστούχους που μας επισκέφθηκαν, ως γνωστόν, λόγω της νέας νομοθεσίας GDPR, ο γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Δεδομένων, έχει αλλάξει ριζικά τον τρόπο γνωστοποίησης των αποτελεσμάτων και δεν ανακοινώνονται ευρέως.

Μαθητές που συγκέντρωσαν υψηλές βαθμολογίες στα Φάρσαλα

Κυριαζόπουλος Βασίλης 18.714 – 2ο Λύκειο Φαρσάλων

Μπουρότσικα Ελένη 18.603 – 2ο Λύκειο Φαρσάλων

Τζιλήρα Εύη 18328- 1ο Λύκειο Φαρσάλων

Θλιβερού Έμυ 17.778 – 2ο Λύκειο Φαρσάλων

Εφόσον κάποιος θέλει να κοινοποιήσει την βαθμολογία του (άνω 17.000), μπορεί να μας στείλει την φωτογραφία του, το όνομά του, και το σχολείο του, στο info@ifarsala.gr