Με επιτυχία η 4η Λευκή Νύχτα στα Φάρσαλα – (εικόνες)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 4η Λευκή Νύχτα  στα Φάρσαλα την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, όπου το καταναλωτικό κοινό ανταποκρίθηκε  στο κάλεσμα του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων για τέταρτη συνεχή χρονιά!

Η βραδιά εξελίχτηκε σε μια μεγάλη γιορτή, αφού  η πόλη των Φαρσάλων γέμισε κόσμο και οι καταστηματάρχες είδαν τους τζίρους τους να ανεβαίνουν. Η μουσική από τους DJs ακουγόταν σε όλη την αγορά, εκπλήξεις περίμεναν τους επισκέπτες με ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, μάγους , face painting και σκακιστικό παιχνίδι . Ο ουρανός φώτιζε όλη νύχτα από τα  βεγγαλικά !!!

Η ξαφνική βροχή δημιούργησε  μια μικρή αναστάτωση αλλά τελικά η βραδιά συνεχίστηκε και η  live μουσική στην πλατεία Λαού χάρισε όμορφες στιγμές στο κοινό .

Η κλήρωση για τις 10 δωροεπιταγές , δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της ξαφνικής βροχόπτωσης . Για το λόγο αυτό το Δ.Σ. του Συλλόγου θα προβεί στην κλήρωση της λαχειοφόρου την Δευτέρα το μεσημέρι στα γραφεία του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου.

Οι τυχεροί της κλήρωσης , θα ενημερωθούν  για να παραλάβουν τις δωροεπιταγές από τα γραφεία του συλλόγου και να τις εξαργυρώσουν στα καταστήματα της πόλης που συμμετείχαν στη Λευκή Νύχτα.

Το Διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνεργάστηκαν για να στεφτεί με απόλυτη επιτυχία η 4η Λευκή Νύχτα.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί για την βοήθεια τους :

Το Δήμο Φαρσάλων , το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων,  τον κ. Παδιώτη Θέμη, την ομάδα DJ: (Σάκη Γεροβασίλη, Βασίλη Αλεξανδρή, Ζήση Μπασδάνη),

Την ομάδα face painting: (Αντριάνα Καλογήρου, Φωτεινή Σιώμου, Αθανασία Ζιάκα , Αλεξάνδρα Γκέτσου ).

Την κα Χριστίνα Τζερεμέ & την κα Φωτεινή Αναγνωστοπούλου,

την επιχείρηση Center Parking.

Επίσης Ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία  :

Το Σκακιστικό Τμήμα του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων και τον υπεύθυνο κ. Δερέκα Δήμο.
Τους καλλιτέχνες : Δημήτρη Φωτίου,  Θέμη Σαματζή , Νικο Τσιτζιλώνη.
Την ΚΟιν.Σεπ  ΚΙΡΚΟ και τους  καλλιτέχνες της
Την εταιρία  Magic Castle Entertainment

Τους  χορηγούς  επικοινωνίας: Sfaira Radio , Ράδιο Stork, Radio DeeJay,  Πρώτο Τύπο, Νέα Φάρσαλα, ifarsala, OnLarissa , Larissanet , E-thessalia , ilarissa,

Τέλος να ευχαριστήσει τις επιχειρήσεις – χορηγούς :

ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

ΑΙΓΛΗ ΝΤΙΝΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΛΙΑ

ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΝΙΑ

ΚΟΝΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

NEFELI TRAVEL

ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

“ΦΘΙΑΣ ΓΗ ”

ΜΟΛΙΟΥ ΕΦΗ

ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ “SQUARE”

Και όλες τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν, εμπιστεύτηκαν και στήριξαν την δράση του συλλόγου, που  στόχο είχε την τόνωση τοπικής της αγοράς.

Δείτε φωτογραφίες