Αθηνά Σιαφαρίκα: Οι επιχειρήσεις πρέπει να “ανασάνουν”

“Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Τύρναβο. Ανήκω στη «γενιά της κρίσης», στη γενιά που μεγάλωσε με ευημερία και είδε τη ζωή της να ανατρέπεται βίαια από την οικονομική κρίση. Γνωρίζω από πρώτο χέρι πώς είναι να προσπαθείς να επιβιώσεις, οικονομικά και επαγγελματικά, μέσα σε αυτό το αντίξοο περιβάλλον. Χρειαζόμαστε μιαν άλλη πολιτική, με μείωση φορολογίας και εισφορών, με προσέλκυση επενδύσεων και αύξηση θέσεων εργασίας”, σημείωσε η υποψήφια βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Αθηνά Σιαφαρίκα.

Η Τυρναβίτισσα δικηγόρος βρέθηκε στη γενέτειρα πόλη της, στο πλαίσιο των επαφών της με φορείς, ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου, συναντήθηκε με μέλη της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου και άκουσε τους προβληματισμούς τους για την κατάσταση των εμπορικών επιχειρήσεων της περιοχής. 

“Η Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη, με συνέπεια και σταθερότητα υποστηρίζει ένα διαφορετικό μίγμα πολιτικής, μεταρρυθμιστικό και φιλοαναπτυξιακό, με σταθερό φορολογικό πλαίσιο και χαμηλούς φορολογικούς συντελεστές, που θα ενθαρρύνει την υγιή επιχειρηματικότητα και θα προσελκύει ξένες επενδύσεις. Μόνον με τη δημιουργία ευνοϊκού περιβάλλοντος για την επιχειρηματική δραστηριότητα θα μπορέσουν οι νέοι άνθρωποι να μείνουν και να δημιουργήσουν στον τόπο μας. Αυτό θέλουμε, γι΄ αυτό παλεύουμε, αυτόν ακριβώς τον στόχο έχουμε δεσμευτεί να υπηρετήσουμε” , είπε η κ.Σιαφαρίκα.