Μάξιμος στον Τύρναβο: Ώρα για πολιτική αλλαγή με αυτοδυναμία ΝΔ!

«Το στοίχημα για τη ΝΔ είναι η αυτοδυναμία, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τη νάρκη της απλής αναλογικής που ψήφισε η απερχόμενη κυβέρνηση. Αλλιώς, η χώρα θα μπει σε μια περιπέτεια ασταθών κυβερνήσεων και αβεβαιότητας. Γι’ αυτό ζητούμε ισχυρή εντολή διακυβέρνησης. Οι πολίτες προσβλέπουν πλέον στην πολιτική αλλαγή. Δέσμευσή μας είναι η μείωση φόρων, η δημιουργία πολλών και καλά αμειβομένων θέσεων απασχόλησης, και η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλεια σε πόλεις και χωριά». Τα παραπάνω τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, Μάξιμος Χαρακόπουλος στο κατάμεστο «Πανελλήνιο» στον Τύρναβο.

Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους αγρότες και κτηνοτρόφους του Τυρνάβου, που αντιμετωπίζουν, οι μεν τις συνέπειες του ρωσικού εμπάργκο στις τιμές των οπωροφόρων, οι δε την κατάρρευση των τιμών πρόβειου γάλακτος, λόγω των ελληνοποιήσεων γάλακτος και φέτας. Για το θέμα αυτό, μάλιστα, επικαλούμενος τη συνεργασία που είχε ως υπουργός με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Γιάννη Γκουρομπίνο και τον τότε τεχνικό της σύμβουλο και νυν δήμαρχο Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα υπενθύμισε ότι όσο ήταν στην κυβέρνηση η τιμή παρέμενε σταθερά άνω του ενός ευρώ το κιλό.


Χωρίς δουλείες σε συμφέροντα!

Ο Θεσσαλός πολιτικός ολοκλήρωσε την μακρά και από στήθους ομιλία του καταχειροκροτούμενος, τονίζοντας ότι «μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια γιατί πολιτεύομαι με βάση τη συνείδησή μου ως εκπρόσωπός σας, ως εκπρόσωπος των ανθρώπων της βιοπάλης αλλά και της διανόησης. Δεν έκανα εκπτώσεις στις κοινές αρχές και αξίες που μοιράζομαι με όλες και όλους εσάς που με τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας. Ζητώ, λοιπόν, την ανανέωση της εντολής στο πρόσωπό μου για να συνεχίσω να είμαι η δική σας φωνή στη Βουλή και στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Μια φωνή χωρίς δουλείες σε συμφέροντα! Θέλω να ξέρετε ότι έχοντας απόλυτη συναίσθηση του ρόλου και της ευθύνης που μου αναλογεί ως βουλευτή, προσπαθώ να είμαι πάντα στο ύψος των περιστάσεων αντάξιος της τιμής να σας εκπροσωπώ!».

Τον Μάξιμο Χαρακόπουλο προσφώνησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου Ανδρέας Γιαννόπουλος, ενώ παραβρέθηκαν δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Βασίλης Μανδηλάς, ο αντιπρόεδρος του Οινοποιείου Αποστόλης Ευαγγελόπουλος και πλήθος κόσμου.