Μαρία Γαλλιού: Το ΚΙΝΑΛ στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων

Επισκέψεις στην πόλη των Φαρσάλων και πιο συγκεκριμένα στην λαϊκή αγορά, σε διοικητικές υπηρεσίες του δήμου Φαρσάλων και στο αμαξοστάσιο, πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής κα Μαρία Γαλλιού, η οποία είχε συνάντηση και με τον δήμαρχο Φαρσάλων κ. Άρη Καραχάλιο.


Αμέσως μετά τις συναντήσεις η κα Γαλλιού έκανε την ακόλουθη δήλωση: Συνεχίζοντας τις επαφές μου με τους πολίτες σε ολόκληρο το νομό της Λάρισας, επέλεξα σήμερα στην πόλη των Φαρσάλων να συναντηθώ με διοικητικούς υπαλλήλους του δήμου Φαρσάλων, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να στείλω ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Το Κίνημα Αλλαγής είναι υπέρ των μεγάλων μεταρρυθμίσεων στο δημόσιο, με στόχο την απλούστευση των διαδικασιών, υπέρ των πολιτών και των επιχειρήσεων, ταυτόχρονα όμως εγγυάται την εργασία σε όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους που επί χρόνια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και κράτησαν τις δομές του κράτους μας όρθιες, βλέποντας τις μισθοδοσίες τους να υπόκεινται σε μεγάλες περικοπές.
Καλό θα είναι να θυμούνται όλοι οι Έλληνες πως ήταν το ΠΑΣΟΚ εκείνο το Κίνημα που εκσυγχρόνισε τον δημόσιο τομέα της χώρας. Ήταν το ΠΑΣΟΚ εκείνο που εισήγαγε όλες τις μεγάλες και πραγματικές μεταρρυθμίσεις, υπέρ της διαφάνειας και της εξυπηρέτησης του πολίτη. Ήταν το ΠΑΣΟΚ εκείνο που μεταμόρφωσε τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Το Κίνημα Αλλαγής, ως συνέχεια του ΠΑΣΟΚ, θα βρεθεί και πάλι στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων.