Απολαυστικό σποτ για τον ημιμαραθώνιο Κρήτης με …Αλέξη και Κυριάκο

Ιδιαίτερα πρωτότυπο και πολύ έξυπνο είναι το χιουμοριστικό σποτ του Ημιμαραθωνίου Κρήτης, σποτάκι που κάνει το γύρο του διαδικτύου. Παίζουν οι… Αλέξης και Κυριάκος

Τα δύο παιδιά 12 ετών με τα ονόματα Αλέξης και Κυριάκος κοιμούνται όταν η μαμά τους τα ξυπνάει για να πάρουν το πρωινό τους, αφού ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης ξεκινά και θα τρέξουν στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων.

Με μια ματιά βλέπουμε:

Το δωμάτιο του Αλέξη με αφίσες του Τσε Γκεβάρα, του Μαρξ , του Φιντέλ Κάστρο και των αγαπημένων του ομάδων, του Παναθηναικού και της Λίβερπουλ.

Αντίθετα, το δωμάτιο του Κυριάκου έχει αφίσες του Ολυμπιακού, του Άνταμ Σμιθ, τη σημαία της ΕΕ αλλά και μια αφίσα της Λίβερπουλ, το μόνο που είναι κοινό στα δωμάτια των παιδιών.

Τα παιδιά κάθονται στο τραπέζι και αρχίζει η συζήτηση για το τρέξιμο και το σχολείο. Και είναι απολαυστική! Μιλούν για τις επιδόσεις στο σχολείο, για το ποιος νικάει ποιον στο τρέξιμο αλλά και για την ενδεχόμενη απόλυση της δασκάλας.

Στο τέλος συζητούν για το διαγώνισμα που έχουν να γράψουν, με τον Κυριάκο να λέει ότι θα τον βοηθήσει η Φώφη, αφού… ο Πάνος κι ο Σταύρος στο τελευταίο διαγώνισμα έγραψαν μονάδα.

Πηγή: cretapost.gr