Κατσιαντώνης από χωριά Φαρσάλων: “Έμεινε μόνο η αδιαφορία…”

Στα χωριά των Φαρσάλων που εγκαταλείφθηκαν από την Πολιτεία, ακόμη και στις καταστροφές που υπέστησαν από το χαλάζι των τελευταίων ημερών, βρέθηκε ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης.

“Οι κάτοικοι λιγοστοί, αλλά η φιλοξενία τεράστια…” δήλωσε ο Γιώργος Κατσιαντώνης που κάθισε μαζί τους για να συζητήσει τα προβλήματα που “καίνε” στην περιοχή.

“Στον Άγιο Γεώργιο, Σταυρό και Κατωχώρι δεν έμεινε τίποτα όρθιο, και η ζημιά της τελευταίας κυβέρνησης είναι ισοπεδωτική…” τόνισε ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, που λίγες μέρες μετά την αυτοψία του σε πληγείσες περιοχές, θύμισε ξανά τις αλλεπάλληλες παρεμβάσεις του για εκσυγχρονισμό του ΕΛΓΑ , και για αλλαγές στο ζήτημα της νιτρορρύπανσης που πέταξε έξω χιλιάδες καλλιεργητές.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης πέρασε και από το Κατωχώρι, το Πολυνέρι και την Υπέρεια, όπου στο τραπέζι της συζήτησης έπεσε το θέμα των αποζημιώσεων από τις καταστροφές, με το Βουλευτή Λάρισας της Ν.Δ να αναφέρει, ότι ” η αδιαφορία της Πολιτείας «σπάει κόκκαλα», και δημιουργεί πληγές στα εισοδήματα των αγροτών, που περιμένουν ακόμη την αποπληρωμή των αποζημιώσεων του 30%, για την καταστροφή των καλλιεργειών του περασμένου έτους.”