Μαρία Γαλλιού: Το ΚΙΝ.ΑΛ θα είναι ο ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα

«Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι οι πιο κρίσιμες εκλογές για την πορεία του τόπου μας. Μετά την κατάρρευση των μύθων της τελευταίας δεκαετίας, στους Έλληνες πολίτες τίθεται, τεχνηέντως, ένα ψεύτικο δίλημμα. Έχουν να διαλέξουν, υποτίθεται, ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ. Δηλαδή από τη μια τους πολιτικούς που γέμισαν τους Έλληνες με απατηλές ελπίδες, χρεώνοντας τους τελικά με ένα αχρείαστο τρίτο μνημόνιο με το οποίο δεσμεύτηκε η περιουσία της χώρας για 99 χρόνια και από την άλλη τους νεοφιλελεύθερους που έρχονται σαν «οδοστρωτήρες» για να ξεθεμελιώσουν κάθε λαϊκή κατάκτηση.

Η επιλογή του σκεπτόμενου πολίτη είναι μια: ισχυρό Κίνημα Αλλαγής! Ισχυρό Κέντρο ώστε να αποφευχθεί το δίπολο της καταστροφής. Ισχυρή Δημοκρατική παράταξη για ενότητα και σύνθεση».

Τα παραπάνω τόνισε, μιλώντας στα εγκαίνια του πολιτικού της γραφείο στην Ελασσόνα, η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ κα Μαρία Γαλλιού, απευθυνόμενη σε πλήθος κόσμου που έδωσε το «παρών».

«Οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν πλέον καλά. Ήταν αυτοί που ανέδειξαν το Κίνημα Αλλαγής σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, στις πρόσφατες ευρωεκλογές, και θα είναι οι ίδιοι που πολύ πιο αποφασιστικά θα ανεβάσουν τα ποσοστά του Κινήματος, δίνοντας του την εντολή του «πολιτικού ρυθμιστή»”, συμπλήρωσε η κα Γαλλιού.

«Σε όλες μου τις περιοδείες αυτό το διάστημα, γυρνώντας απ’ άκρη σ’ άκρη ολόκληρο το νομό της Λάρισας, από το τελευταίο χωριό μέχρι την μεγαλύτερη κωμόπολη της επαρχίας, συναντώ ανθρώπους που έχουν κουραστεί από τα ψέματα και τις ανέξοδες, απατηλές, υποσχέσεις. Συναντώ σκεπτόμενους πολίτες που είναι έτοιμοι να επανέλθουν στον φυσικό τους χώρο, στη μεγαλη Δημοκρατική παράταξη, αναγνωρίζοντας τη συμβολή της στην Μεταπολιτευτική ιστορία της πατρίδας μας. Το μήνυμα θα είναι ισχυρό και αποφασιστικό: το ΚΙΝ.ΑΛ θα είναι ο ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας», κατέληξε η κα Γαλλιού.