«Λευκός καπνός» στον Γυμναστικό, εντός των επόμενων ημερών το νέο Δ.Σ.!!!

Η Γενική Συνέλευση της Πέμπτης (20/6) απέφερε καρπούς για τον Γυμναστικό Σύλλογο Φαρσάλων Krousta, καθώς μετά από συζητήσεις και τρεις άκαρπες συνελεύσεις βγήκε «λευκός καπνός»!!!

Έχουν υπάρξει ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι θα πλαισιώσουν το υπάρχων Δ.Σ. και ήδη είναι σε προχωρημένες επαφές και συναντήσεις με την πρόεδρο του Γυμναστικού κ. Έρη Σιώμου και το υπόλοιπο Συμβούλιο.

Έχει τεθεί επί τάπητος ο σχεδιασμός της νέας σεζόν, έγινε η πρώτη επαφή με τον τεχνικό της ομάδος κ. Χάρη Φόρο και εντός των επόμενων ημερών θα γίνει και νέα Συνέλευση στην οποία θα διεξαχθούν και οι εκλογές ώστε να ανακοινωθεί η σύσταση του νέου Συμβουλίου.

Η κ. Σιώμου μετά την συνέλευση της Πέμπτης τόνισε τα εξής: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που βρέθηκαν οι λύσεις και η ομάδα θα συνεχίσει την άρτια λειτουργία της που την έχει κάνει παράδειγμα προς μίμηση.

Θέλουμε όλο τον κόσμο δίπλα μας αρωγό σε αυτή την νέα προσπάθεια, οι πόρτες μας είναι ανοικτές για όλο τον κόσμο από τον πιο ισχυρό επιχειρηματία μέχρι και κάποιον που θέλει να βοηθήσει και να είναι δίπλα μας έμπρακτα και όχι μόνο οικονομικά.

Ο Γυμναστικός είναι μια μεγάλη οικογένεια και με αυτές τις αρχές θα συνεχίσει να πορεύεται.»