Στην τελετή παραλαβής ελικοπτέρων από την Αμερική το ΑΙΓΛΗ-Catering

Το ΑΙΓΛΗ catering την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 ανέλαβε την διοργάνωση της τελετής παράδοσης παραλαβής των Ελικοπτέρων από την Αμερική.

Την επιμέλεια του πρωτοκόλλου άφιξης  επισήμων στο διαμορφωμένο  συνεδριακό χώρο της τελετής επιμελήθηκε με τον επαγγελματικό εξοπλισμό η εταιρεία ΑΙΓΛΗ.

 

Στον διαμορφωμένο χώρο δίνατε η άφιξη επισήμων, η επίδειξη των νέων ελικοπτέρων καθώς και ο αγιασμός  της τελετής παράδοσης – παραλαβής αυτών.

Ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο που εκδόθηκε από των Ταξίαρχο του 1ο  ΤΕΕΠ. Με πλήρη ακρίβεια στους  χρόνους καθώς και  στην οργάνωση της δεξίωσης από το ΑΙΓΛΗ  Catering .

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, από το Στεφανοβίκειο του Βόλου κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα, των ελικοπτέρων Kiowa-Warrior και Chinook ευχαρίστησε για  την άψογη διοργάνωση της τελετής.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, η αναπληρωτής υφυπουργός ‘Αμυνας των ΗΠΑ, Αν Κατάλντο, καθώς και οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΑ, ΓΕΝ και ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Καμένος και  πολλά στελέχη, αξιωματική του Υπουργείου, ΓΕΕΘΑ καθώς και της Αμερικάνικης πρεσβείας .

Την  σύναψη  συνεργασίας  για την Τελετή παραλαβής Παράδοσης  των Ελικοπτέρων με το ΑΙΓΛΗ Catering έγινε  από την  Αμερικάνικη Πρεσβεία της Ελλάδος η  οποία ανέλαβε και το κόστος της εκδήλωσης.

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ καθώς και η αναπληρωτής υφυπουργός ‘Άμυνας των ΗΠΑ, Αν Κατάλντο, η οποία εξέφρασε τις ευχαριστίες προσωπικά στον Διευθύνοντα σύμβουλο της Εταιρείας ΑΙΓΛΗ Βασίλειο ΝΤΙΝΟ για την άψογη εξυπηρέτηση της εκδήλωσης. Επίσης, ο Υπουργός Αμύνης κ. Αποστολάκης καθώς και οι αρχηγοί των ενόπλων δυνάμεων της Ελλάδος, που παρέστησαν στην δεξίωση έμειναν κατενθουσιασμένοι από το μενού καθώς και από την υψηλή παροχή υπηρεσιών catering που επιμελήθηκε το ΑΙΓΛΗ catering .

Το ΑΙΓΛΗ catering πλέον κατατάσσεται στην πρώτη θέση, ως Θεσσαλική εταιρεία που διακρίνεται τόσα συναπτά χρόνια  στον χώρο της εστίασης με απώτερο στόχο την ποιότητα των υπηρεσιών μαζικής εστίασης.

Συγχαρητήρια στην Φαρσαλινή εταιρεία που μας διαφημίζει εντός της Ελλάδος, αλλά και εκτός συνόρων…