Κέλλας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1: “Ο ΣΥΡΙΖΑ αφανίζει την μεσαία τάξη”

«Θέλουμε να αποκαταστήσουμε την αγροτική οικονομία και να στηρίξουμε τους αγρότες μας. Αυτό που ζήσαμε τις τελευταίες μέρες στον Νομό μας, με την χαλαζόπτωση, δεν περιγράφεται. Βρέθηκα από την πρώτη στιγμή στις πληγείσες περιοχές και είδα ανθρώπους σε απόγνωση, καθώς έβλεπαν την παραγωγή τους να έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Στα Φάρσαλα, την Ελασσόνα, την Ολυμπιάδα, την περιοχή του Τυρνάβου, χιλιάδες στρέμματα βαμβακιού, ντομάτας και άλλων καλλιεργειών έχουν υποστεί τρομακτική ζημιά.

Τα ανωτέρω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, στην τηλεόραση του ΑΝΤ 1 και τον Γ. Παπαδάκη, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα, προσθέτοντας:

«Οι επαναλαμβανόμενες χαλαζοπτώσεις κατέστρεψαν την αγροτιά μας, που έχει εξαντληθεί από την υπερφορολόγηση, την αύξηση της προκαταβολής φόρου στο 100%, τις υψηλές ασφαλιστικές εισφορές, την κατάργηση του αγροτικού πετρελαίου και, βέβαια, από το γεγονός ότι, 5 χρόνια τώρα, ο κανονισμός του ΕΛΓΑ δεν εκσυγχρονίστηκε, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Ο κ. Τσίπρας υπερφορολόγησε συνειδητά τη μεσαία τάξη, τους εργαζομένους, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αγρότες και τους επιχειρηματίες, για να δημιουργήσει υπερπλεόνασμα και να διανείμει επιδόματα σε συγκεκριμένες συντεχνίες, ενώ ήρθε παραμονές Ευρωεκλογών να δώσει τη “δήθεν” 13η σύνταξη. Ο κόσμος χόρτασε ψέμα τα προηγούμενα χρόνια και κατάλαβε την κοροϊδία, για αυτό και τον έσυρε σε εθνικές εκλογές, με ποσοστά, που – κατά ομολογία του – ούτε ο ίδιος περίμενε.

Εμείς θέλουμε μια Ελλάδα φωτεινή, που θα δώσει ελπίδα στη νέα γενιά, με νέες δουλειές  και ευκαιρίες σε όλους. Θα στηρίξουμε τη μεσαία τάξη εφαρμόζοντας ένα διαφορετικό μείγμα οικονομικής πολιτικής, που προβλέπει τη μείωση της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών, τη μείωση του εισαγωγικού συντελεστή για εισοδήματα μέχρι 10 χιλ. ευρώ στο 9%, την αύξηση του αφορολόγητου στα 1000 ευρώ για κάθε παιδί, τη μείωση του ΕΝΦΙΑ και της προκαταβολής φόρου».

Μπορείτε να δείτε τα σχετικά αποσπάσματα εδώ: