Έρη Σιώμου: «Καλούμε όλο τον κόσμο την Πέμπτη (20/6) στο Κλειστό, το διακύβευμα είναι μεγάλο και κρίσιμο»

Την Πέμπτη 20/6 και ώρα 21:00 θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαρσάλων ανοικτή Γενική Συνέλευση του Γ.Σ. Φαρσάλων με στόχο την σύσταση Διοίκησης και την συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του Συλλόγου και την νέα σεζόν (ανδρική ομάδα, τμήματα υποδομής κ.α.).

Η πρόεδρος του Γ.Σ. Φαρσάλων κ. Έρη Σιώμου μετά την άκαρπη γενική συνέλευση της Τρίτης δήλωσε τα εξής.

Καλούμε όλο τον κόσμο στην Γενική Συνέλευση της Πέμπτης, τους γονείς των παιδιών που αγωνίζονται στις Ακαδημίες μας, τους επιχειρηματίες της πόλης μας και όλους τους φιλάθλους να δώσουν το παρών.

Μετά τις παραιτήσεις τριών μελών (κ.κ. Λιούπης, Ζαχαρής και Παπαδόπουλος) από το υπάρχων συμβούλιο είναι αδύνατη η σύσταση νέου συμβουλίου με τους ήδη υπάρχοντες.

Με θλίβει το γεγονός ότι ο κόσμος των Φαρσάλων δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον εδώ και τρεις συνελεύσεις που έγιναν, για μια ομάδα «κόσμημα» για την Επαρχία μας και όχι μόνο.

Μια ομάδα που μόνη της και κόντρα σε όλα βρέθηκε, πάλεψε και παρέμεινε στην Β Εθνική κατηγορία, όταν ομάδες μεγάλων πόλεων δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες.

Ίσως ο κόσμος να μην είχε καταλάβει το διακύβευμα των Συνελεύσεων, το οποίο έχει να κάνει με την ΑΜΕΣΗ σύσταση Δ.Σ. για την ομαλή λειτουργία ΟΛΩΝ των τμημάτων του Συλλόγου.