Κινητοποίηση του ΚΚΕ στα διόδια Μακρυχωρίου

Στα διόδια Μακρυχωρίου βρέθηκαν μαζικά κομμουνιστές και φίλοι του ΚΚΕ από τις Κομματικές Οργανώσεις Λάρισας και Υπαίθρου .

Με το Ριζοσπάστη στο χέρι, τις προκηρύξεις του Κόμματος, μπροστά στις επερχόμενες εκλογές της 7ης Ιούλη, άνοιγε η συζήτηση με τους διερχόμενους, όσο το επέτρεπε ο χρόνος.

Μεταξύ άλλων  για το αυτονόητο δικαίωμα του λαού να έχει δωρεάν πρόσβαση σε όλους τους δρόμους  χωρίς τέλη και διόδια, όπως και εκφραζόταν προβληματισμός για τις νέες αυξήσεις που έπονται, «τι μπορούμε να κάνουμε», ρωτούσαν χαρακτηριστικά πολλοί από τους διερχόμενους.

Δισταγμός και προβληματισμός ακόμη εκφραζόταν από πολλούς, ενώ ορισμένοι λέγανε χαρακτηριστικά, «τι μας περιμένει μετά τις 7 Ιούλη, τρέξτε παιδιά, γιατί μόνο το ΚΚΕ θα βάλει ένα φρένο». Άλλοι πάλι με επευφημίες παίρνανε τις προκηρύξεις του Κόμματος, λέγοντας ανάμεσα σε άλλα «μόνο εσείς είστε σταθεροί, μας είπατε αλήθεια, αγωνίζεστε, ναι πρέπει το ΚΚΕ να βγει  πιο δυνατό στις εκλογές » .

Επίσης, δυνάμεις της ΚΟ Λάρισας βρέθηκαν και σε άλλους κόμβους και σημεία της πόλης  από όπου γίνεται η έξοδος σε άλλους κοντινούς παραθαλάσσιους προορισμούς.

Στην μαζική κινητοποίηση στα διόδια Μακρυχωρίου παραβρέθηκαν  οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού Λάρισας Γιώργος Λαμπρούλης, Δημήτρης Αβρανάς, Πέτρος Κρίκης και  Μαρία Γαβαλά.