ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας: “Πανικός, ανμησία και μισές αλήθειες από τα τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας”

Το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση:

“Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε σε κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό πολίτη η αμετροέπεια με την οποία βιάστηκε να σχολιάσει το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στη Λάρισα ο πρόεδρος της τοπικής ΝΟΔΕ.

Διαβάζοντας στη συνέχεια τα ψεύδη και τις μισές αλήθειες που επιστράτευσαν δύο υποψήφιοι βουλευτές Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, για να κατηγορήσουν τον Αλέξη Τσίπρα, καταλάβαμε ότι μάλλον πανικό και όχι «θυμηδία ή κλαυσίγελο» προκάλεσε η παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στη Λάρισα.

Στην τοπική Νέα Δημοκρατία φαίνεται ότι έχουν καταληφθεί από πανικό που προκάλεσε έως και αμνησία, στο άκουσμα του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, πολύ περισσότερο που οι ίδιοι πασχίζουν εδώ και χρόνια να συγκροτήσουν ένα ψηφοδέλτιο της προκοπής, αλλά λίγες μέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές δεν το έχουν ακόμα καταφέρει…

Να τους θυμίσουμε λοιπόν ότι ποτέ και για κανένα λόγο δεν κρύφτηκε από τον ελληνικό και τον λαρισαϊκό λαό ο Αλέξης Τσίπρας. Το ίδιο έκαναν και οι περισσότεροι υπουργοί των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ, που βρέθηκαν σε κάθε γωνιά του νομού λύνοντας προβλήματα, τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια.

Εντελώς καλοπροαίρετα, συμβουλεύουμε τα τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να ηρεμήσουν, να σταματήσουν τις αλαζονικές συμπεριφορές που εμφανίζουν το τελευταίο διάστημα, να παρουσιάσουν επιτέλους το δικό τους ψηφοδέλτιο και να εργαστούν με ταπεινότητα, γιατί η έκπληξη που τους περιμένει το βράδυ της 7ης Ιουλίου θα είναι οδυνηρή”.