Πανελλαδικές 2019: Ιστορία, Φυσική και Ανάπτυξη Εφαρμογών τα θέματα

Στα μαθήματα Ιστορία (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (ΟΠ Θετικών Σπουδών) και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) εξετάζονται την Τετάρτη οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων από τα Γενικά Λύκεια.

Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν για τους υποψήφιους από τα Γενικά Λύκεια την Παρασκευή με Λατινικά (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), Χημεία (ΟΠ Θετικών Σπουδών) και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και θα ολοκληρωθούν στις 18 Ιουνίου.

Την Τρίτη οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν στα μαθήματα ειδικότητας Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης, Στοιχεία Μηχανών, Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις και Προγραμματισμός Υπολογιστών .

Υπενθυμίζεται ότι η ώρα έναρξης των εξετάσεων εξέτασης 08:30 και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.