Eνημερωτικές εκδηλώσεις της Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε σε Φάρσαλα και Τύρναβο

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Νομού Λάρισας-Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. («Α.Ε.ΝΟ.Λ.» Α.Ε.), στο πλαίσιο δημοσιοποίησης της 1ης Πρόσκλησης για υποβολή προτάσεων επένδυσης για έργα ιδιωτικού ενδιαφέροντος στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER της προγραμματικής περιόδου 2014-2020, διοργάνωσε,

με πρωτοβουλία της και σε συνεργασία με τον Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο Επαρχίας Φαρσάλων ενημερωτική  εκδήλωση την Πέμπτη 06/06/2019 στα γραφεία του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων.

Επίσης διοργάνωσε σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Τυρνάβου, ενημερωτική  εκδήλωση την Τρίτη 11/06/2019 στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου.

Η Διευθύντρια της «Α.Ε.ΝΟ.Λ.» Α.Ε. και Συντονίστρια του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER κ. Σεβαστή Μπασδέκη, καθώς επίσης και τα στελέχη Παπαγεωργίου Ιωάννα & Χαρταλάμη Αθηνά ανέλυσαν λεπτομερώς τη δομή και τους στόχους του προγράμματος. Παρουσιάστηκαν οι υποδράσεις του προγράμματος, η περιοχή εφαρμογής, οι δικαιούχοι, οι επιλέξιμες δαπάνες του προγράμματος όπως και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι ώστε να καταθέσουν τις αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Μετά το πέρας της παρουσίασης, ακολούθησε συζήτηση και εκφράστηκαν απορίες  οι οποίες αναλύθηκαν και διευκρινίστηκαν.

Παρών στην ενημέρωση ήταν και το μέλος της  ΕΔΠ κ. Οικονόμου Δημήτριος, Επόπτης του Επιμελητηρίου Λάρισας.

Η διοργάνωση ανάλογων ενημερωτικών εκδηλώσεων θα συνεχιστεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στους Δήμους του Νομού Λάρισας για ενημέρωση του τοπικού πληθυσμού, τους Εμπορικούς και Επαγγελματικούς φορείς κ.α.