Ο Κιμ έριξε στρατηγό του σε δεξαμενή με πιράνχας

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκτέλεσε έναν από τους στρατηγούς του, ρίχνοντας τον σε δεξαμενή γεμάτη με πιράνχας, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Βρετανικού Τύπου.

Ο βορειοκορεάτης ηγέτης φαίρεται να χρησιμοποίησε τη δεξαμενή που χτίστηκε ειδικά ως νέα μέθοδος εκτέλεσης, στο προεδρικό παλάτι της Πιονγκγιάνγκ.

Ο στρατηγός λέγεται ότι δολοφονήθηκε καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι σχεδίαζε πραξικόπημα.

Οι πηγές ισχυρίζονται ότι τα χέρια και ο κορμός του είχαν ανοιχτεί με μαχαίρια πριν πεταχτούν στη δεξαμενή, όπως ανέφερε η Κυριακάτικη «The Star».

Δεν έχει επιβεβαιωθεί αν πέθανε από τους τραυματισμούς του ή αν τον έφαγαν ζωντανό τα ψάρια.

Το ενυδρείο λέγεται ότι γέμισε με εκατοντάδες πιράνχας από τη Βραζιλία.

Κάποιοι πιστεύουν μάλιστα ότι ο Κιμ εμπνεύστηκε τη συγκεκριμένη μέθοδο εκτέλεσης από την ταινία Τζέιμς Μποντ του 1977 Ο κατάσκοπος που με αγάπησε.

Εκεί ο κακοποιός Καρλς Στόμπεργκ σκοτώνει τους εχθρούς του, ρίχνοντας τους σε ένα ενυδρείο γεμάτο με καρχαρίες.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Ηγέτης της Βόρειας κορέας είχε δημιουργήσει αρκετές μεθόδους εκτέλεσεις μια προσπάθεια να τρομάξει άλλους πιθανούς αντάρτες.

Άλλες μέθοδοι εκτέλεσης που υπάρχουν μάλιστα στην κατοικία του στην Πιονγκγιάνγκ περιλαμβάνουν …. τάισμα σε τίγρεις και αποκεφαλισμό.

Τα νέα αυτής της πιο πρόσφατης υποτιθέμενης εκτέλεσης έρχονται ημέρες μετά την ανακοίνωση πως ο Κιμ διέταξε το θάνατο όσων συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ.

Η αιματηρή εκδίκηση του Κιμ στην ομάδα διαπραγμάτευσης κορυφής του Βιετνάμ αποκαλύφθηκε από την εφημερίδα Chosun Ilbo της Νότιας Κορέας.