Στοίχημα: Αναμένονται προσεκτικές Έστερ και Μπράγκε

Δευτέρα (03/06) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα είναι αρκετά μικρό περιέχοντας ελάχιστες αναμετρήσεις που χρίζουν προσοχής, επομένως θα πορευθούμε με λίγα σημεία. Συγκεκριμένα, το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει μια ποδοσφαιρική επιλογή και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η Bwin.

Δεν προσφέρει συγκινήσεις το Έστερ – Μπράγκε

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από τη Β’ Σουηδίας και το παιχνίδι ανάμεσα σε Έστερ και Μπράγκε. Οι γηπεδούχοι έχουν πραγματοποιήσει άσχημο ξεκίνημα στη σεζόν, καθώς μετά το πέρας των οκτώ πρώτων αγωνιστικών βρίσκονται στην προτελευταία θέση με οκτώ βαθμούς, διατηρώντας ρεκόρ 1-5-4. Αμυντικά στέκονται καλά στα περισσότερα από τα παιχνίδια τους, ωστόσο δείχνουν να έχουν σοβαρό επιθετικό πρόβλημα που τους στερεί πολύτιμους βαθμούς.

Η Μπράγκε από την πλευρά της είναι στην 5η θέση με 17 βαθμούς, μετράει δυο νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες στα πέντε τελευταία, ενώ απέχει μόλις τρεις πόντους από την προνομιούχο τριάδα. Προφανώς οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση, ωστόσο αναμένεται αντίδραση από πλευράς γηπεδούχων, κι αυτό μπορούν να το καταφέρουν μόνο μέσω της καλής αμυντικής λειτουργίας τους.

Επομένως, περιμένουμε ένα ματς με αργό τέμπο και χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, επιλογή μας θα αποτελέσει το No/Goal, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.93.

Υψηλό σκορ στο Περιστέρι

Συνεχίζουμε κι ολοκληρώνουμε με τον τρίτο ημιτελικό ανάμεσα σε Περιστέρι και Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μόλις ένα… βήμα από ακόμη μια σειρά τελικών και η λογική λέει πως δεν θα συναντήσει κανένα πρόβλημα στο δρόμο προς τον τίτλο, ιδίως από τη στιγμή που απουσιάζει ο Ολυμπιακός.

Σήμερα λογικά θα λήξει η σειρά με «σκούπισμα» του Παναθηναϊκού, απλά είναι πιθανό να δούμε μια καλύτερη εμφάνιση από το Περιστέρι, πιθανόν στον τελευταίο αγώνα μιας άκρως επιτυχημένης χρονιάς για τα δεδομένα του. Πιο πολύ φιλικό είναι το παιχνίδι παρά ματς σκοπιμότητας επιπέδου πλέι-οφ, το πρώτο μεταξύ τους έληξε με 68-91, το δεύτερο με 86-66 επειδή έριξε ταχύτητα ο Παναθηναϊκός. Με ένα καλύτερο Περιστέρι το ζεύγος είναι ικανό να επαληθεύσει την επιλογή Over 155.5 σε απόδοση 1.91.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.