Τι ετοιμάζουν τα κανάλια για τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών – Έκπληξη από το Star

Tα προγράμματα των καναλιών είναι πιο «χαλαρά» στις επαναληπτικές εκλογές για την αυτοδιοίκηση, χωρίς το «βάρος» των ευρωεκλογών.

Κάποιοι έχουν αφαιρέσει μόνο τις ειδικές εκπομπές τα μεσημέρια, ξεκινώντας την ροή ενημέρωσης από το πρωί, κάποιοι έχουν κρατήσει μόνο τις εκλογικές βραδιές, ενώ υπάρχει και η περίπτωση του Star που… αδιαφορεί για τις εκλογές και δεν αλλάζει καθόλου το πρόγραμμά του σε αντίθεση με την προηγούμενη Κυριακή που είχε κανονικό εκλογικό πρόγραμμα.

Πριν δούμε αναλυτικά τι ετοιμάζουν τα κανάλια για τις εκλογές να σημειώσουμε πως εκτός από το Star, το κανάλι της Βουλής, η ΕΡΤ2, η EΡΤ Σπόρ και η Μακεδονία TV επίσης δεν θα έχουν καθόλου εκλογικά προγράμματα.

Στον Alpha, λοιπόν, η εκλογική βραδιά ξεκινάει από τις 17:50 με παρουσιαστή των Αντώνη Σρόιντερ. Στον ΑΝΤ1 την παρουσίαση της ειδικής εκλογικής βραδιάς θα έχει ο Νίκος Χατζηνικολάου και η εκπομπή θα αρχίσει στις 19:30. Στην ΕΡΤ1 η Δώρα Αναγνωστοπούλου θα παρουσιάσει την εκπομπή Οι εκλογές στην ΕΡΤ, από τις 17:45- εκτενή αποσπάσματα της εκπομπής θα δείξει και η ΕΡΤ3 όταν δεν θα μεταδίδει δικό της προγραμμα με τα εκλογικά αποτελέσματα της Βορείου Ελλάδας.

Στο OPEN τη σκυτάλη της εκλογικής ενημέρωσης θα έχει η Ελλη Σταη – από τις 18:00 ακριβως, ενώ στο Σκάι την ίδια ώρα θα αρχίσει η εκπομπή με την Σία Κοσιώνη. Εκλογικές και ενημερωτικές εκπομπές, θα έχει από τις 15:30 το κανάλι One Channel με παρουσιαστές τους Βάσω Μητρομάρα, Ανδρέα Παπαδόπουλο, Θανάσης Φουσκίδη, Γιάννη Μούτσο και Τζίνα Μοσχολιού.

Στο Action24 Γιώργος Κουβαράς και Γιάννης Πολίτης θα συνεχίσουν ως δίδυμο και θα καλύψουν όλη τη βραδιά του δεύτερου γύρου. Ρεπορτάζ και αναλύσεις από τους δημοσιογράφους του σταθμού καθώς και συνεχής ενημέρωση από τα στρατηγεία των υποψηφίων. Στο κανάλι θα υπάρχει και ζωντανή ροή από την Singular Logic. Στο στούντιο η πολιτική αναλύτρια της Rass Μαρία Καρακλιούμη σχολιάζει και αναλύει τα αποτελέσματα.

Πηγή: topontiki.gr