Μαρία Ιωάννου: θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όσους με στήριξαν με την ψήφο τους

Αγαπητοί Συμπατριώτες,

Με το μήνυμά μου θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όσους με στήριξαν με την ψήφο τους και δικαίωσαν την επιλογή μου να συμμετέχω στις εκλογές.

Η προσωπική μου αποτίμηση, πέρα από αριθμούς, ποσοστά και στατιστικές, έχει θετικό πρόσημο. Κατά την προεκλογική περίοδο είχα την ευκαιρία να δω από κοντά εργαζόμενους, στους χώρους της δουλειάς τους, να γίνω κοινωνός των χρονίων προβλημάτων και εργασιακών καταστάσεων που τους απασχολούν και να συμμετέχω σε συζητήσεις, κάποτε έντονες με μορφή αντιπαράθεσης έως και διαπληκτισμού, και άλλοτε ενθαρρυντικές, αισιόδοξες, αγωνιστικές.  Η προεκλογική περίοδος με έφερε ακόμη πιο κοντά στους νέους μας, φοιτητές και μαθητές, οι οποίοι καλούνται να διαμορφώσουν πολιτική συνείδηση μέσα στην οικονομική κρίση, όπου εύκολα βρίσκουν έδαφος ο ιδεολογικός αποπροσανατολισμός και η πολιτισμική υποβάθμιση.

Πάνω από όλα όμως, η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της ΛΑ. ΣΥ. μου έδωσε την ευκαιρία να συνειδητοποιήσω την συλλογική, συναγωνιστική  αντίληψη στην πολιτική στόχευση και την αξία της πολιτικής συμπόρευσης και της κοινωνικής συμμαχίας των εργαζομένων με βάση το ταξικό κριτήριο.

Σήμερα, μετά τις εκλογές, έχοντας πλουτίσει την κοινωνική εμπειρία μου και έχοντας διδαχθεί από την συμμετοχική διαδικασία, ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν και ιδιαίτερα εκείνους, που παρότι προέρχονται από άλλους πολιτικούς χώρους, μου  προσέφεραν γενναιόδωρα την εμπιστοσύνη τους και την δυνατότητα να προβάλω τις σκέψεις και τα επιχειρήματα μου.

Με τιμή

ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ