Ο Βαγγέλης Δημητρακόπουλος ζητά ξεκάθαρη εντολή από τους δημότες των Φαρσάλων

Μια ξεκάθαρη απάντηση απέναντι στην οπισθοδρόμηση  είναι επιβεβλημένη για τον τόπο μας και πρέπει να δοθεί από τους πολίτες στις δημοτικές εκλογές της  26ης Μαΐου.

Η ιδεολογική σύγχυση που επέφερε η παρούσα δημοτική αρχή με τις πρακτικές της, ορμώμενη πάντα από τη γενικότερη αντίληψη που τη διακατέχει για το πώς πρέπει να ασκείται η εξουσία, δημιούργησε  το έδαφος για να αναδειχθεί μια δυναμική από πολιτικές δυνάμεις, που ο δήμος μας απευχόταν διαχρονικά. Οι μεσοβέζικες και δίχως βάθος πολιτικές, που εφαρμόστηκαν στο δήμο μας τα τελευταία χρόνια, φαίνεται πλέον ξεκάθαρα πως δεν είναι ικανές να αντιπαλέψουν το συντηρητισμό και τις αντιλήψεις του χθες.  Πώς άλλωστε να το κάνουν, αφού οι ίδιες τον εξέθρεψαν.

Μπροστά σε αυτό τον κίνδυνο, συνδημότες και συνδημότισσες, ζητούμε μια ξεκάθαρη εντολή,  που μόνο εσείς μπορείτε να δώσετε .

Μια ξεκάθαρη εντολή που δε θα είναι κρυμμένη πίσω από ψευτοδιλήμματα, που υποκρύπτουν τις ίδιες ανεπαρκείς πολιτικές.

Μια ξεκάθαρη εντολή για  πρόοδο απαλλαγμένη από τα βαρίδια του παρελθόντος,  που επιβιώνουν μέσα από τη λογική του «λιγότερου κακού».

Μια ξεκάθαρη εντολή  που θα μπορέσει να βάλει σε στέρεες βάσεις το δήμο μας προκειμένου μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ να γεννηθεί για τα Φάρσαλα την επομένη των εκλογών.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρσάλων

&  επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

Βαγγέλης Δημητρακόπουλος

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!