Το πολιτικό μήνυμα της Μαρίας Γαλλιού για τις εκλογές

“Καθώς εισερχόμαστε στην τελική ευθεία για τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου τόσο πληθαίνουν οι φωνές που πολώνουν το κλίμα γιατί θέλουν να κρύψουν την αδυναμία τους να τοποθετηθούν ξεκάθαρα για τα μεγάλα θέματα που αφορούν την Ευρώπη και την πατρίδα μας.

Η χώρα χρειάζεται ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής, χρειάζεται προοδευτικές λύσεις και ο κόσμος το αντιλαμβάνεται. Το Κίνημα Αλλαγής μπορεί να είναι ο παράγοντας σταθερότητας της χώρας, κόντρα στις λαϊκίστικες κραυγές από τη μία και τις δυνάμεις της συντήρησης από την άλλη.

Ζητάμε την εντολή από τους πολίτες για να προωθήσουμε στην πολιτική ζωή της Ελλάδας και της Ευρώπης τη συνεννόηση, στο πλαίσιο της εναλλακτικής προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης που μπορεί να εξασφαλίσει την πολιτική σταθερότητα και την ανασυγκρότηση της χώρας.

Ο λαός γνωρίζει πλέον το πείραμα λαϊκισμού του ΣΥΡΙΖΑ και ότι η Νέα Δημοκρατία έχει κάνει μία ακραία συντηρητική στροφή. Κατά συνέπεια, το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ, ως ο κύριος φορέας έκφρασης του προοδευτικού χώρου, μπορεί και πρέπει να αποτελέσει τη μεγάλη θετική έκπληξη των εκλογών. Την Κυριακή ψηφίζουμε Κίνημα Αλλαγής ΠΑΣΟΚ, τη δύναμη σταθερότητας και το ανάχωμα στις ακραίες φωνές”.