Επίσκεψη του συνδυασμού “Φαρσάλων Όραμα” στον Εμπορικό Σύλλογο Φαρσάλων

Τα γραφεία του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων  επισκέφτηκε Ο Δήμαρχος Φαρσάλων κι εκ νέου Υποψήφιος , Επικεφαλής του Συνδυασμού «Φαρσάλων Όραμα»  με τα στελέχη της παράταξής του, την Τετάρτη 22/5/2019.

Ο κ. Καραχάλιος ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και  θα ενισχύσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών καθώς και για τα μελλοντικά έργα που σχεδιάζει ως εκ νέου Δημοτική Αρχή.


Έπειτα αναφέρθηκαν στα προβλήματα της αγοράς, και στην συνεργασία του Εμπορικού  Συλλόγου με το Δήμο Φαρσάλων για την τήρηση των νόμων και διατάξεων από όλα τα αρμόδια όργανα , ώστε για να προστατευτούν οι τοπικές επιχειρήσεις που πλήττονται από την μάστιγα των τελευταίων ετών, το παραεμπόριο.

Τέλος συζητήθηκαν οι προωθητικές ενέργειες που πρέπει να γίνουν  με τη συνέργεια Δήμου Φαρσάλων και Εμπορικού Συλλόγου που θα στοχεύουν στην αύξηση της επισκεψιμότητας , αναδεικνύοντας την ιστορία της περιοχής  και οι άμεσες ενέργειες για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα.