Τον πρώτο λόγο η Μπενεβέντο

Περιορισμένο σε αριθμό αγώνων το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, έστω και έτσι όμως υπάρχουν παιχνίδια με τα οποία μπορούμε να ασχοληθούμε. Δυο οι σημερινές μας επιλογές από τα πλέι οφ ανόδου στην Ιταλία, αλλά και το Κόπα Σουνταμερικάνα. Πιο συγκεκριμένα, η Τσιταντέλα υποδέχεται την Μπενεβέντο στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, ενώ η Ατλέτικο Ρίβερ Πλέιτ φιλοξενεί την Κολόν για τον 2ο γύρο του Κόπα Σουνταμερικάνα. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, αναλυτικές παρουσιάσεις για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, όπως για παράδειγμα η tipbet, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Με κάλυψη η Μπενεβέντο

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Τσιταντέλα – Μπενεβέντο. Πρώτο παιχνίδι για την ημιτελική φάση των πλέι οφ ανόδου στη Serie B, η Τσιταντέλα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, κόντρα στη Μπενεβέντο που έχει παρουσιάσει συνολικά φέτος ένα καλύτερο πρόσωπο, τερματίζοντας στην 3η θέση της κανονικής διάρκειας.  Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-1 της Σπέτσια εκτός έδρας, συμπληρώνοντας πέντε παιχνίδια αήττητοι (2-3-0). Παρουσιάζουν ένα σοβαρό πρόσωπο και εντός, παραμένουν αήττητοι στα 6/7 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους (4-2-1).

Από την άλλη η Μπενεβέντο διεκδίκησε την απευθείας άνοδο, τερμάτισε ωστόσο στο -6 από την πρώτη δυάδα. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε εκτός έδρας με 3-2 της Μπρέσια και παραμένει αήττητη στις 7/8 τελευταίες αναμετρήσεις της (5-1-2), ενώ στις επτά εξ αυτών επιβεβαιώθηκε το Over 2.5. Παρουσιάζει ένα καλό πρόσωπο και εκτός έδρας, μετρά τρεις νίκες στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της. Καλύτεροι και ποιοτικότεροι οι φιλοξενούμενοι, θα κρατήσουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.10 (Draw No Bet ή Ισοπαλία ¨οχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Συντηρητικά στο πρώτο ημίχρονο

Η δεύτερη και τελευταία επιλογή έρχεται από την αναμέτρηση Ατλέτικο Ρίβερ Πλέιτ – Κολόν, όπου θα κρατήσουμε το Χ 1ο ημίχρονο σε απόδοση 1.81. Πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες για τη 2η φάση του Κόπα Σουνταμερικάνα, ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ βρίσκεται σε ισχύ και θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα της Κολόν. Επιστροφή στο Σουνταμερικάνα για την Ατλέτικο Ρίβερ Πλέιτ, έπειτα από απουσία πέντε ετών, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της χάρη στην 4η θέση που κατέλαβε στο συνολική βαθμολογία της Ουρουγουάης το 2018. Αυτή είναι η έκτη της συμμετοχή στη διοργάνωση, ελπίζει πως θα καταφέρει να κάνει φέτος το κάτι παραπάνω.

Από την άλλη, η Κολόν έκανε το 2/2 στον πρώτο γύρο κόντρα στην Ντεπορτίβο Μουνισιπάλ και στηρίζει πολλά στο Κόπα Σουνταμερικάνα, μετά και τον αποκλεισμό της από το Copa de la Supeliga. Εκτός έδρας ωστόσο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, έχει καταφέρει να σημειώσει μόλις μια νίκη στις 18 τελευταίες εξόδους της για όλες τις διοργανώσεις. Αμφότερες στηρίζουν πολλά στη συγκεκριμένη διοργάνωση και ελπίζουν σε μια καλή πορεία, περιμένουμε πως θα προστατέψουν τα μετόπισθεν στο σημερινό παιχνίδι, θα κρατήσουμε λοιπόν το Χ 1ο ημίχρονο.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.