Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για το Euro 2020

Η UEFA έκανε γνωστό τον σχεδιασμό της για τα εισιτήρια του EURO 2020, που για πρώτη φορά θα «ταξιδέψει» στην Ευρώπη για να γιορτάσει την 60ή επέτειο του τουρνουά.

Η κορυφαία διοργάνωση, που θα διεξαχθεί από τις 12 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου 2020, θα έχει 24 φιναλίστ που θα αγωνιστούν σε δώδεκα διαφορετικές πόλεις: Άμστερνταμ, Μπακού, Μπιλμπάο, Βουκουρέστι, Βουδαπέστη, Κοπεγχάγη, Δουβλίνο, Γλασκώβη, Λονδίνο, Μόναχο, Ρώμη και Αγία Πετρούπολη .

Το 82% των εισιτηρίων θα διατεθεί στους φιλάθλους των εθνικών ομάδων που θα συμμετάσχουν και στο ευρύ κοινό.

Ένα εκατομμύριο εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα για € 50 ή με χαμηλότερο κόστος για 44 παιχνίδια.

Συνολικά 40.000 εισιτήρια αξίας κάτω των 100 ευρώ θα διατεθούν για τον ημιτελικό και τον τελικό στο Λονδίνο.

Όπως έχει γίνει γνωστό η UEFA θα θέσει στη διάθεσή διάφορα εισιτήρια για τους οπαδούς με ειδικές ανάγκες σε κάθε παιχνίδι, στη χαμηλότερη κατηγορία τιμών, ανεξάρτητα από τη θέση τους στο γήπεδο. Οι φίλαθλοι με ειδικές ανάγκες μπορούν επίσης να ζητήσουν δωρεάν εισιτήριο για έναν συνοδό

Στην πρώτη φάση των πωλήσεων, από τις 12 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου 2019, 1,5 εκατομμύρια εισιτήρια θα διατεθούν στο ευρύ κοινό, κατά 50% πάνω από το 2016.

Στη δεύτερη φάση των πωλήσεων, στις αρχές Δεκεμβρίου του 2019, ένα εκατομμύριο εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα για τους φιλάθλους των συμμετεχουσών εθνικών ομάδων, 20% περισσότερο από το 2016. Αυτές οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν μετά την κλήρωση της τελικής φάσης του τουρνουά που έχει προγραμματιστεί για τις 30 Νοεμβρίου 2019.

Μια άλλη φάση πωλήσεων έχει προγραμματιστεί για τον Απρίλιο του 2020, καθώς θα γίνουν γνωστές οι τέσσερις τελευταίες ομάδες που θα προκριθούν στο EURO 2020 θα καθοριστούν μετά τις ευρωπαϊκά προκριματικά που θα διεξαχθούν στις 26 και 31 Μαρτίου 2020.

Όλα τα εισιτήρια θα πωλούνται αποκλειστικά στο διαδίκτυο μέσω μιας ενιαίας διεύθυνσης στο διαδίκτυο: euro2020.com/tickets.

Για όλα τα παιχνίδια όπου η ζήτηση υπερβαίνει την προσφορά, τα εισιτήρια θα δοθούν με κλήρωση.

Τα εισιτήρια θα προσφερθούν σε τρεις κατηγορίες τιμών για το EURO 2020 και οι πόλεις υποδοχής χωρίστηκαν σε δύο ζώνες.

Η Α ζώνη περιλαμβάνει το Άμστερνταμ, το Μπιλμπάο, την Κοπεγχάγη, το Δουβλίνο, τη Γλασκώβη, το Λονδίνο, το Μόναχο, τη Ρώμη και την Αγία Πετρούπολη, ενώ η Β περιλαμβάνει το Μπακού, Βουκουρέστι, Βουδαπέστη.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!