Γιορτάζει ο Α.Ο. Ναρθακίου – (vid)

Τα «γιορτινά» του έβαλε την Κυριακή 19/5 το Ναρθάκι καθώς το «καμάρι» του χωρίου ο ιστορικός ΑΟ Ναρθακίου είχε την φιέστα του πρωταθλήματος της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Ο ΑΟ Ναρθακίου την φετινή σεζόν «έσπασε» όλα τα ρεκόρ και κατέκτησε απολύτως δίκαια την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία ως πρωταθλητής έχοντας την καλύτερη επίθεση πετυχαίνοντας 54 τέρματα, ενώ είναι και η 2η καλύτερη άμυνα με παθητικό 12 τερμάτων.

Το συγκρότημα του Παναγιώτη Κορδαλή τερμάτισε στην πρώτη θέση με 58 βαθμούς και αήττητοι με ρεκόρ 17 νίκες και 4 ισοπαλίες σε 21 αναμετρήσεις.

Στην φιέστα της Κυριακής Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και κόσμος έγιναν μια «γροθιά» και πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.


Το παρών στην φιέστα έδωσε ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας κ. Πέτρος Μπανιάς και το μέλος Δ.Σ. της ΕΠΣ Λάρισας κ. Χρήστος Μπασαγιάννης.

Η Διοίκηση του ΑΟ Ναρθακίου ευχαριστεί θερμά τον μεγάλο χορηγό της ομάδος κ. Χρήστο Τσαπραίλη και το κατάστημα του «Krousta» το οποίο ήταν ο μεγάλος χορηγός της ομάδος στον ιματισμό και τις φανέλες.

Επίσης ευχαριστεί θερμά τον προπονητή και «πρωτεργάτη» του φετινού οικοδομήματος κ. Παναγιώτη Κορδάλη και όλους τους ποδοσφαιριστές.


Σύσσωμη η οικογένεια του ΑΟ Ναρθακίου αφιερώνει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον μεγάλο άτυχο της φετινής σεζόν Κώστα Μανταλιά, ο οποίος είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στα μέσα της σεζόν και του εύχεται ταχεία ανάρρωση και καλή επιστροφή και φυσικά στον 12ο παίκτη τον κόσμο της ομάδος ο οποίος δεν έλειψε ποτέ και ήταν πάντοτε εκεί αρωγός και δίπλα στην ομάδα.

Δείτε το βίντεο της απονομής: