Τα “παίζει όλα” την Κυριακή ο Γυμναστικός

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων Krousta παίζει το τελευταίο του χαρτί, την Κυριακή 19/5 και ώρα 17:00 , στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαρσάλων, με αντίπαλο τον Ερμή Λαγκαδά, όπου χρειάζεται μόνο νίκη, για την παραμονή του στην κατηγορία.

Το συγκρότημα του Χάρη Φόρου με ρεκόρ 12 νίκες και 17 ήττες και 41 βαθμούς είναι στην 11η θέση όντας ισόβαθμο με Γέφυρα, Στρατώνι και Νίκη Βόλου με την Νίκη Βόλου να υποβιβάζεται σε αυτή την τετραπλή ισοβαθμία.

Ο Γυμναστικός θέλει μόνο νίκη ώστε να μην «μπλέξει» σε ισοβαθμία και να «καθαρίσει» την παραμονή στην κατηγορία δίχως να ρίχνει «κλεφτές ματιές» στα υπόλοιπα παιχνίδια των διεκδικητών της παραμονή.


Ο κ. Χάρης Φόρος έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους και ο όρκος νίκης έχει δοθεί και άπαντες στο «στρατόπεδο» του Γυμναστικού είναι έτοιμοι για τον «τελικό».

«Ο έκτος παίκτης μας είναι η κινητήριος δύναμη μας!!!»

«Σύσσωμη η ομάδα των Φαρσάλων καλεί τον κόσμο να δώσει το δυναμικό παρών και να βοηθήσει τον Γυμναστικό Σύλλογο Φαρσάλων Krousta να πετύχει την νίκη και να παραμείνει και την νέα σεζόν στην Β Εθνική κατηγορία.»