Κατσιαντώνης για κύπελλο ΕΠΣΛ: “Ψηλά η κούπα του σεβασμού και των αξιών του ποδοσφαίρου”

Χειροκρότησε θερμά, ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης, τις δύο ομάδες που έφτασαν στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ N.Λάρισας, επισημαίνοντας από το γήπεδο της Φιλιππούπολης, το αγωνιστικό πνεύμα και το σεβασμό που επέδειξαν σε όλο τον αγώνα, μπροστά σε πλήθος κόσμου που βρέθηκε στο γήπεδο. Με δήλωσή του, συγχαίρει τον ΠΟ. Ελασσόνας που σήκωσε την κούπα, και τον Δαμασιακό για τις αξίες που πρεσβεύει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

” Χθες νίκησε η πειθαρχία, ο σεβασμός, το ομαδικό πνεύμα και το ευ αγωνίζεσθαι. Οι ισχυρές αξίες επικράτησαν στο γήπεδο, που αποτελεί μικρογραφία της κοινωνίας. Θέλω να συγχαρώ και τις δύο ομάδες που έπαιξαν τίμια, και μας χάρισαν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Που σήκωσαν την κούπα του σεβασμού και του ομαδικού πνέυματος του ποδοσφαίρου.

Ήταν μια δυνατή μάχη που κρίθηκε στο τέλος. ΠΟΕ και Δαμασιακός τα έδωσαν όλα, όπως αρμόζει σε δύο μεγάλες ομάδες που στοχεύουν στη νίκη. Και χειροκροτήθηκαν γυναίκες, άντρες και παιδιά, που τίμησαν τον αγώνα τους.

Συγχαρητήρια στη διοίκηση και στους ποδοσφαιριστές του ΠΟ Ελασσόνας, που έβαλαν… γκολ στα όνειρα των φιλάθλων και απέδειξαν ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν “γερνάει” όταν στηρίζεται πάνω σε γερές βάσεις που είναι οι άνθρωποί του.

Ένα μεγάλο μπράβο, και στη διοίκηση του ΕΠΣ N.Λάρισας για το πάθος, τη θέληση και τη δυναμική που επιδεικνύουν απέναντι σε μια Πολιτεία που γυρίζει την πλάτη στην ανάγκη των νέων να ασχοληθούν με τον αθλητισμό”.