Η Παπαστράτος δημιουργεί 160 νέες θέσεις εργασίας

Η Παπαστράτος δημιουργεί 160 νέες θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να ενισχυθούν οι πωλήσεις και η ενημέρωση των ενήλικων καπνιστών για το νέο προϊόν θερμαινόμενου καπνού, το IQOS.

Οι 160 πωλητές IQOS που θα επιλεγούν και θα προσληφθούν από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με την της Παπαστράτος, θα απασχοληθούν με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου. Όλη η διαδικασία της επιλογής και πρόσληψης θα ολοκληρωθεί πανελλαδικά μέσα στον Ιούνιο.

Οι νέες αυτές θέσεις εργασίας είναι επιπλέον των 400 θέσεων που ανακοίνωσε η Παπαστράτος, ως αποτέλεσμα της μεγάλης επένδυσης των 300 εκατ. ευρώ για τη μετατροπή του εργοστασίου της σε μονάδα αποκλειστικής παραγωγής θερμαινόμενων ράβδων καπνού για το IQOS σταματώντας μετά από 87 χρόνια την παραγωγή τσιγάρων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες και να στείλουν το βιογραφικό τους εδώ

«Η μεγάλη επένδυση που έχει κάνει η Παπαστράτος στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, έχει ενισχύσει την απασχόληση στη χώρα μας σε καιρούς πραγματικά δύσκολους, με εκατοντάδες παραγωγικές και ανταγωνιστικά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για περαιτέρω ανάπτυξη και είμαστε υπερήφανοι γιατί αφήνουμε ένα θετικό αποτύπωμα και δημιουργούμε μέλλον για όλους» δήλωσε ο Γιώργος Παρτσακουλάκης, Γενικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Παπαστράτος.