Περιοδείες του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στις επαρχίες της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας

Σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας επισημαίνονται τα εξής:

“Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν την Τετάρτη 15 Μαίου οι περιοδείες του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας στις επαρχίες της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, ενόψει των ευρωεκλογών της 26ης Μαίου.

Πρώτος σταθμός ήταν η επαρχία Φαρσάλων, όπου πολυμελές κλιμάκιο στελεχών και νεολαίων της Συμμαχίας περιόδευσαν σε χωριά της περιοχής και την πόλη των Φαρσάλων, μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό, καθώς και το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές.

Τα στελέχη είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους πολίτες, σε απόλυτα θετικό κλίμα και να συζητήσουν για την κατάσταση που διαμορφώνεται στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα, καθώς και για το διακύβευμα των εκλογών αυτών.

Από τις συζητήσεις κατέστη σαφές ότι είναι απαραίτητη η αθρόα προσέλευση των ψηφοφόρων στις κάλπες των ευρωεκλογών, προκειμένου να στηθεί αποτελεσματικό ανάχωμα στις ακροδεξιές και νεοφιλελεύθερες πρακτικές των ελίτ της Ευρώπης και της χώρας, με την αλλαγή συσχετισμών για την εφαρμογή προοδευτικών και δημοκρατικών πολιτικών, υπέρ των πολλών.

Στο περιθώριο της περιοδείας, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας επισκέφτηκαν το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου Δημάρχου Φαρσάλων, Βαγγέλη Δημητρακόπουλου, συζητώντας με τον ίδιο και υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους για την πορεία προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Οι περιοδείες πολυμελών κλιμακίων της Συμμαχίας συνεχίζονται τις επόμενες μέρες στις υπόλοιπες επαρχίες της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας”.