Στοίχημα: Μια ανάσα από τον τίτλο!

Τετάρτη σήμερα με το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα να περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Εμβόλιμες αγωνιστικές, αλλά και παιχνίδια Κυπέλλου συνθέτουν το σημερινό πρόγραμμα. Το Betarades.gr ασχολείται με αναμετρήσεις από Τουρκία και Πολωνία. Η Γαλατασαράι αντιμετωπίζει στον τελικό του Κυπέλλου την Ακίσασπορ, που υποβιβάστηκε στη Β’ Κατηγορία της Τουρκίας, ενώ στο άλλο παιχνίδι η Πιάστ αντιμετωπίζει την Πογκόν, όπου ψάχνει μόνο τη νίκη, προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή δυο στροφές πριν το φινάλε.

Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε, ότι στο site μας, μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Betshop! Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Έτοιμη να γράψει ιστορία η Πιάστ

«Φωτιά στο πρωτάθλημα έχει βάλει η Πιάστ, που δυο στροφές πριν το φινάλε του πολωνικού πρωταθλήματος βρίσκεται στην κορυφή, κρατώντας τον τίτλο στα χέρια της. Σε περίπτωση φυσικά που καταφέρει να τερματίσει στην πρώτη θέση, θα κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Επικράτησε στο τελευταίο παιχνίδι με 2-1 της Γιαγκελόνια, αυτή ήταν η έκτη διαδοχική νίκη, όπου συνολικά δέχθηκε δυο τέρματα και παραμένει αήττητη στα 13/14 τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα (12-1-1). Έχει μπροστά της δυο «τελικούς», ενώ την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται στην έδρα της τη Λεχ Πόζναν.

Από την άλλη η Πογκόν συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη, ενώ μετρά μόλις μια στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές (1-3-4), ενώ στην έδρα της παραμένει χωρίς νίκη από τον Φεβρουάριο, ακολούθησαν τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Το μομέντουμ ευνοεί απόλυτα την Πιάστ, που θα δώσει σήμερα τα ρέστα της για τη νίκη, που θα τη διατηρήσει στην κορυφή. Θα την εμπιστευτούμε και θα κρατήσουμε το «διπλό» σε απόδοση 1.76.

Με το μυαλό στο «νταμπλ» η Γαλατασαράι

Τελικός του Κυπέλλου Τουρκίας με τη Γαλατασαράι να βρίσκεται μπροστά στην κατάκτηση του 18ου τίτλου της. Φυσικά στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην κορυφή όπου ισοβαθμεί με την Μπασακσεχίρ δυο στροφές πριν το φινάλε, την οποία και αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή. Κάνει όνειρα… νταμπλ και αντιμετωπίζει την Ακίσασπορ, που έχει υποβιβαστεί στη Β’ Κατηγορία της Τουρκίας έπειτα από μια καταστροφική σεζόν. Πέρσι φυσικά κατέκτησε το Κύπελλο, κάτι που θέλει να υπερασπιστεί, αλλά και να σώσει παράλληλα τη σεζόν.

Για να φτάσει στον τελικό απέκλεισε με τη σειρά τις Φατίχ Καραγκουμρούκ (1-4, 2-0), Καϊσέρισπορ (1-2, 0-0), Κασίμπασα (3-1, 1-2), ενώ στα ημιτελικά άφησε εκτός συνέχειας την Ουμρανίγιεσπορ (0-1, 1-0). Από την άλλη η Γαλατασαράι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, η Ακίσασπορ ωστόσο θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της και αναμένεται να βάλει δύσκολα στην «τσιμ μπομ». Περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.