Δημ. Γούσιας: Λόγοι ενασχόλησης με τα κοινά του δήμου μας

Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι υπόθεση όλων και καθοριστικός παράγοντας για να δημιουργήσουμε τα Φάρσαλα των ονείρων μας και τα χωριά της καρδίας μας!!!!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Τα προβλήματα πολλά, τα χωριά μας εγκαταλειμμένα,  η πόλη μας χρόνια πίσω συγκριτικά με άλλες επαρχιακές πόλεις της χώρας μας.

Αρχικά, θα πρέπει να δώσουμε το στίγμα πως τα Φάρσαλα μπορούνε να πάνε ένα βήμα παραπέρα,  κάνοντας ο καθένας το καθήκον μας με όλες μας τις δυνάμεις, έτσι ώστε να μπορέσουμε να βγάλουμε την επαρχία μας από αυτό το τέλμα στο οποίο βρίσκεται.

Βασική συνταγή για να υλοποιήσουμε τα παραπάνω είναι η θέληση, η όρεξη και το όραμα του κάθε ανθρώπου. Όλοι θα πρέπει να έχουμε το δικό μας στόχο για τον τόπο μας.

Είναι υπόθεση όλων μας να βάλουμε ο καθένας το δικό του λιθαράκι έτσι ώστε να πάμε την επαρχία μας ένα βήμα παραπέρα. Μακριά από στερεότυπα, προκαταλήψεις και παλαιοκομματικές αντιλήψεις, δίνοντας δύναμη σε νέους ανθρώπους απαλλαγμένους από κακές νοοτροπίες. Όταν αναφέρομαι σε παλαιοκομματικές αντιλήψεις, αναφέρομαι σε εκείνες τις αντιλήψεις που θέλουν τα Φάρσαλα στάσιμα και απομονωμένα. Όλοι θα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τις προσωπικές μας φιλοδοξίες προκειμένου να πάμε ένα βήμα μπροστά για το καλό του τόπου μας.

Θέλει πολύ όρεξη και δουλειά και μόνο δουλειά χωρίς έπαρση και αλαζονεία, χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς τη νοοτροπία του παρελθόντος. Η επαρχία Φαρσάλων θα πρέπει να αλλάξει όψη και εικόνα. Δεν πρέπει να μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα. Ο στόχος κοινός, η θέληση αμοιβαία.

Οι παραπάνω λόγοι με οδήγησαν να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Μάκη Εσκίογλου “Φάρσαλα Ανάπτυξη”.  Αναλαμβάνω την ευθύνη για μια δυναμική παρουσία και άμεση εκπροσώπηση των δημοτών της επαρχίας Φαρσάλων.

Γούσιας Δημήτριος του Γρηγορίου

Γεωπόνος,

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος