Διακρίσεις της Γ. Ε. Φαρσάλων “Η ΦΘΙΑ” στο στάδιο Αλκαζάρ

Το Σάββατο 11 Μαΐου 2919 το στάδιο Αλκαζάρ φιλοξένησε το 2ο τέτραθλο του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου, των κατηγοριών Παμπαίδων Β και Παγκορασίδων Β, υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας.

Η Εύα Χαμορούσου κατέλαβε την 1η θέση στις Παγκορασίδες Β συγκεντρώνοντας 315 βαθμούς , ενώ η Ελένη Βασιλείου κατετάγη 5η με 280 βαθμούς. Αναμφισβήτητα, μια μεγάλη επιτυχία για τις αθλήτριες και για τον αναπτυσσόμενο φαρσαλινό στίβο.

Στην αποστολή της “ΦΘΙΑΣ” συμμετείχαν στην κατηγορία Παμπαίδων Μίνι οι Μπακαλόπουλος Θωμάς και Αλαμάνης Τριαντάφυλλος. Ενώ στην κατηγορία των Παγκορασίδων Μίνι οι Βασιλείου Ροδάνθη και Βερόγγου Γεωργία.

Το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε το 1ο τέτραθλο στίβου των Παμπαίδων Β και Παγκορασίδων Β.
Ο Βασίλης Μπίνας μοιράστηκε την 1η θέση στους Παμπαίδες Β με δύο αθλητές της ΑΕΛ , συγκεντρώνοντας 285 βαθμούς. Συμμετοχή με θετική εμφάνιση για τους Άγγελο Αργυράκη και Θανάση Χουλιάρα στην ίδια κατηγορία. Θετικές εμφανίσεις και για τις Εύα Χαμορούσου, Σοφία Χαμορούσου, Βάλια Δημακοπούλου, Ελένη Βασιλείου, στη κατηγορία των Παγκορασίδων Β.

Στη κατηγορία Παγκορασίδων Μίνι είχαμε 1η θέση στο μπαλάκι, για την Ίριδα Χαπίμπη και 4η θέση στο μήκος, για την Γεωργία Βερόγγου.

Στη κατηγορία Παμπαίδων Μίνι είχαμε 5η θέση στα 50 μ ταχύτητας για τον Τριαντάφυλλο Αλαμάνη.
Συμμετείχαν και οι Θωμάς Μπακαλόπουλος , Λάμπρου Μουτκανάς.

Συγχαρητήρια στους αθλητές και στις αθλήτριες!