Στοίχημα: Μάχη “Δικεφάλων” στο ΟΑΚΑ! (vid)

Το Σαββατοκύριακο έφτασε και οι επιλογές στο ποδοσφαιρικό κουπόνι αυξάνονται σημαντικά, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Σήμερα διεξάγεται ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στους “Δικεφάλους” Βορρά (ΠΑΟΚ) και Νότου (ΑΕΚ), ενώ το βράδυ η Λάτσιο αναμένεται να έχει ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή στη Σαρδηνία κόντρα στην Κάλιαρι. Μην ξεχνάτε φυσικά, ότι στο site μας θα βρείτε καθημερινά κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις, στατιστικά, βαθμολογίες, και ό,τι άλλο χρειάζεστε! Πάμε τώρα στις προτάσεις μας!

Και πάλι οι δυο τους

Για τρίτη σερί σεζόν, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα αναμετρηθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον “Δικέφαλο του Βορρά” να έχει κατακτήσει τα δύο προηγούμενα τρόπαια. Μπροστά σε λιγότερα από 1.000 άτομα στο αχανές ΟΑΚΑ το συγκρότημα του Λουτσέσκου θα διεκδικήσει το 7ο Κύπελλο στην ιστορία του, ενώ αυτό του Χιμένεθ το 16ο. Οι “ασπρόμαυροι” βρίσκονται μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας τους, καθώς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος αήττητοι θέλουν να φτάσουν στο παρθενικό νταμπλ. Παράλληλα, θα προσπαθήσει να κατακτήσει το σχετικό τρόπαιο για πρώτη φορά τρεις σερί σεζόν. «Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο αντίπαλός μας, αλλά εμείς είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση και θέλουμε να φύγουμε με αυτό το τρόπαιο στο σπίτι μας”, υπογράμμισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Στην αντίπερα όχθη, μετά την κακή πορεία της στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να σώσει τα προσχήματα κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας, στόχο με τον οποίο ασχολείται αποκλειστικά εδώ και πολύ καιρό. Στο ΟΑΚΑ (σ.σ. αποτελεί τη φυσική έδρα της) δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο, στις 10/13 τελευταίες αναμετρήσεις της κράτησε ανέπαφη την εστία της, την ώρα που στη γραμμή κρούσης ο Πόνσε πετάει …φωτιές, σημειώνοντας 21 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο ΠΑΟΚ έδειξε περίτρανα πως αποτελεί την καλύτερη, αλλά κυρίως την πιο σταθερή ομάδα της σεζόν στη χώρα. Βρίσκεται μπροστά σε ένα ιστορικό νταμπλ, δεν περιμένουμε να αφήσει να πάει χαμένη αυτή η ευκαιρία. Επιλογή μας αποτελεί η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ σε απόδοση 1.80.

Δυνατή στη Σαρδηνία η Κάλιαρι

Η Κάλιαρι χρειάζεται δύο βαθμούς στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία ποδοσφαίρου της Ιταλίας. Σήμερα υποδέχεται στην “Sardegna Arena” τη Λάτσιο κόντρα στην οποία αγνοεί τη νίκη στις εννέα τελευταίες μεταξυ τους αναμετρήσεις (0-2-7). Το συγκρότημα του Μαράν προέρχεται από δύο σερί ήττες, την προηγούμενη βδομάδα αν και προηγήθηκε στο “San Paolo”, γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Νάπολι. Πανηγύρισε τη νίκη στις 5/6 τελευταίες εντός έδρας αγωνιστικές (μία ήττα), στις τέσσερις από αυτές σημειώθηκε το ίδιο σκορ (2-1).

Από την άλλη πλευρά, η Λάτσιο έχει το μυαλό της στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας με αντίπαλο την Αταλάντα (15/5), μέσω του οποίου συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Την προηγούμενη βδομάδα γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Αταλάντα. Όπως ανακοίνωσε ο προπονητής της, Σιμόνε Ιντζάγκι, εκτός της αποστολής του τέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο βασικός τερματοφύλακας Στρακόσια (35/0) και ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς (ΜΕ, 30/4). Λαμβάνοντας υπόψη μας το πόσο δυνατή είναι η Κάλιαρι στη Σαρδηνία, θα επιλέξουμε το 1Χ Δ.Ε. σε απόδοση 1.80.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο για τον τελικό κυπέλλου, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ!

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.