Στοίχημα: «Στήριγμα» η Βαλένθια!

Περιορισμένο σε αριθμό αγώνων το σημερινό πρόγραμμα, έστω και έτσι όμως υπάρχουν παιχνίδια με τα οποία μπορούμε να ασχοληθούμε, τη στιγμή φυσικά που ξεχωρίζουν οι δυο αναμετρήσεις από το Γιουρόπα Λιγκ, από τις οποίες και προκύπτουν οι σημερινές προτάσεις του Betarades.gr. Περιμένουμε πως η Βαλένθια θα αξιοποιήσει την έδρα της κόντρα στην Άρσεναλ, ενώ θα κρατήσουμε το G/G στο παιχνίδι του «Στάμφορντ Μπριτζ» ανάμεσα στις Τσέλσι και Άιντραχτ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε, ότι στο site μας, μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για την ενότητα εκλογές στοίχημα, που παίρνει… φωτιά! Ας δούμε τα προγνωστικά μας!

Με το G/G στο «Στάμφορντ Μπριτζ»

Μετά το 1-1 της Φρανκφούρτης η Τσέλσι θέλει να «τελειώσει» την πρόκριση στην έδρας της, όπου παραμένει αήττητη στα 14 παιχνίδια που έχει δώσει στο Γιουρόπα Λιγκ (12-2-0). Στη συγκεκριμένη διοργάνωση μάλιστα τρέχει ένα αήττητο σερί 16 αναμετρήσεων, στο οποίο και θα προσπαθήσει να δώσει σήμερα συνέχεια. Με ανεβασμένη ψυχολογία οι «μπλε» που έρχονται από τη νίκη με 3-0 επί της Γουότφορντ στο πρωτάθλημα, εξασφαλίζοντας μάλιστα και την έξοδο τους στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την άλλη η Άιντραχτ έχοντας στο μυαλό της το σημερινό δύσκολο παιχνίδι, διασύρθηκε στο πρωτάθλημα με 6-1 από τη Λεβερκούζεν, σε ένα απογοητευτικό πρώτο ημίχρονο όπου δέχθηκε και τα έξι γκολ. Έτσι με δύο αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το φινάλε, έχει πλέον συγκάτοικο στη μάχη της 4ης θέσης που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, τη Λεβερκούζεν. Η ομάδα του Άντι Χίτερ γνωρίζει πως η σημερινή της αποστολή είναι δύσκολη, παραμένει ωστόσο αήττητη στα 16/17 τελευταία παιχνίδια της στο Γιουρόπα Λιγκ και κάνει το καλύτερο που μπορεί. Θα κρατήσουμε το G/G σε απόδοση 1.95.

Αφεντικό στο «Μεστάγια» η Βαλένθια

Με «όπλο» την έδρα της, αλλά και την… παράδοση η Βαλένθια υποδέχεται την Άρσεναλ και θα προσπαθήσει να ανατρέψει το βαρύ 3-1 του Λονδίνου. Σε ένα «Μεστάγια» που αναμένεται να είναι σήμερα κατάμεστο οι «νυχτερίδες» έχουν κάνει το 8/8 στα τελευταία παιχνίδια τους στο Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που φυσικά θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν και σήμερα. Η ομάδα του Μαρθελίνο έρχεται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 6-2 επί της Ουέσκα στο πρωτάθλημα και μείωσε τη διαφορά της στο -3 από την πρώτη τετράδα.

Από την πλευρά της η Άρσεναλ με παρακαταθήκη το 3-1 του πρώτου ματς θα προσπαθήσει να αποφύγει δυσάρεστες εκπλήξεις. Οι «κανονιέρηδες» έχουν κερδίσει και τα τρία τελευταία παιχνίδια τους στο Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο έχουν κερδίσει μόλις 11 απ’ τα 34 ματς κόντρα σε ισπανικές ομάδες και έρχονται από τέσσερις διαδοχικούς αποκλεισμούς σε διπλά παιχνίδια κόντρα σε Ισπανούς.

Η Βαλένθια έχει μόνο ευχάριστες αναμνήσεις κόντρα στην Άρσεναλ. Επικράτησε στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1980 (στα πέναλτι, 0-0 το 90λεπτο), προκρίθηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ εις βάρος των Λονδρέζων το 2000 (έχασε 2-1 στο Λονδίνο, επικράτησε 1-0 εντός) και τη σεζόν 2002-2003, αυτή τη φορά στη φάση των ομίλων, πήρε 0-0 στην Αγγλία και επικράτησε 2-1 στο «Μεστάγια». Έχουν το προβάδισμα οι γηπεδούχοι, θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 1.98.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.