Συνεργασία και έπαινοι μαθητικής αριστείας…

«Βρήκα στο πρόσωπο του δημάρχου έναν υποστηρικτή» ανέφερε ο Prof. Dr. Τάκη Κυζερίδης, σε επίσημη Συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο δημαρχείο Φαρσάλων το προηγούμενο Σάββατο, με τον δήμαρχο κ. Άρη Καραχάλιο.

Θεματικό αντικείμενο της συνεντεύξεως υπήρξε η διοργάνωση εορταστικών εκδηλώσεων με  απονομή χρηματικών επαίνων αριστείας, τον προσεχή Σεπτέμβριο στο Κονάκι Πολυνερίου. Επιπλέον, ο Prof. Dr. Τάκης Κυζερίδης, με την εδώ παρουσία του τόνισε την μεγάλη εκτίμησή του στο πρόσωπο του Δημάρχου  Άρη Καραχάλιου και τη σημαντικότητα της ευτυχούς και παραγωγικής συνεργασίας τους. Παρούσες στη συνέντευξη ήταν η Βάσω Νούλα, Ειδική Συνεργάτις του Δημάρχου και η Όλγα Κυζερίδη, ανεψιά του Prof. Dr. Τάκη Κυζερίδη. Τη συνέντευξη προλόγισε η Βάσω Νούλα, Ειδική Συνεργάτις του Δημάρχου, καλωσορίζοντας εγκάρδια τον διακεκριμένο φιλοξενούμενο.

Ο Prof. Dr. Τάκης Κυζερίδης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σήμερα βρίσκομαι εδώ για να χαιρετίσω έναν πολύ καλό φίλο, τον κ. Καραχάλιο, με τον οποίον, τρία χρόνια πριν είχα μία συνάντηση με την ανιψιά μου, εδώ στο γραφείο του και έκτοτε αρχίσαμε μία συνεργασία. Βρήκα στο πρόσωπο του Δημάρχου έναν υποστηρικτή των έργων στο Πολυνέρι, όχι για το θεαθήναι, αλλά για να γίνει κάτι που θα μείνει. Βρήκα μια θετική ανταπόκριση, συνεργαστήκαμε, φτιάξαμε το Κονάκι, το οποίο αποτελεί ένα στολίδι για την περιοχή και όχι μόνο. Ξεκινήσαμε με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, με πολιτιστικές εκδηλώσεις, στις οποίες ήρθαν πολλοί ξένοι, και το γεγονός μεταδόθηκε σε πολλά κανάλια στο εξωτερικό.

Φέτος, θα δοθούν, με δική μου προσφορά, τέσσερα (4) χρηματικά βραβεία αριστείας, στους τέσσερις (4) πρωτεύσαντες των εισαγωγικών εξετάσεων του 2019, από τα Γενικά Λύκεια του Δήμου Φαρσάλων. Έπειτα, θα βοηθήσουμε και τα παιδιά από το Πολυνέρι, ως μια υποστήριξη και επιβράβευση για την κούραση που κάνουν καθημερινά πηγαίνοντας σχολείο στα Φάρσαλα.

Ό,τι προωθούμε, οπωσδήποτε, έχει τη σφραγίδα του Δημάρχου Άρη Καραχάλιου, που εγώ προσωπικά θα ήθελα να μείνει στο αξίωμά του για αρκετό καιρό και γι’ αυτό είμαι εδώ, για να του ευχηθώ Μεγάλη Επιτυχία στις εκλογές, τόσο για προσωπική ικανοποίηση, αλλά όσο και για τον τόπο. Γνωρίζει τον τόπο και τα προβλήματά του και ξέρει ποιους ανθρώπους πρέπει να υποστηρίξει. Αυτό είναι, για μένα, μία σιγουριά και εύχομαι να γιορτάσουμε μαζί τον Σεπτέμβριο τη νέα θητεία της Δημαρχίας του. Στην Ιταλία λέμε το εξής: «ότι γίνεται δύο φορές δεν μπορεί να μην γίνει και τρίτη, και αυτή είναι η ευχή μου». Ο κ. Κυζερίδης ολοκλήρωσε τον λόγο του με ενδιαφέρουσες προτάσεις για την ανάπτυξη της τοπικής κουλτούρας, για την οποία είναι πρόθυμος να συμβάλλει.

Ο Δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος απευθυνόμενος στον εκλεκτό ακαδημαϊκό και διπλωμάτη, τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαστε ευγνώμονες που καταφέραμε να φωτίσουμε αυτή τη σχέση την τελευταία τριετία και ευχής έργον είναι συνολικά η συνεργασία μας. Είναι σπουδαίο για εμάς ότι η σκέψη σας είναι διαρκώς μαζί μας. Το γεγονός ότι ασχολείστε με το Ίδρυμα, με δράσεις και την παροχή Επαίνων Αριστείας στους πρωτεύσαντες υποψηφίους των εισαγωγικών εξετάσεων και στα παιδιά του Πολυνερίου, είναι σαφώς θέματα που μας συγκινούν. Εκφράζουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και επιδιώκουμε τη συνέχεια. Εύχομαι η συνεργασία μας να πάει ένα βήμα παραπέρα και χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκεστε κοντά μας σε αυτήν την προεκλογική περίοδο. Θεωρούμε ότι βάλαμε ένα λιθαράκι στην πολιτιστική εξέλιξη και αναβάθμιση του τόπου. Μας δίνετε θάρρος με την παρουσία σας και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε, όντως, πάλι τον Σεπτέμβριο εδώ και θα γιορτάσουμε μαζί. Για την δε ευχή σας, για μεγάλη εκλογική επιτυχία, είναι η καλύτερη ευχή που έχω ακούσει και θα φροντίσουμε να υλοποιηθεί. Καλώς ήρθατε, καλά να περάσετε και καλή εκδήλωση τον Σεπτέμβριο».

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!