Ο Τσίπρας ανακοινώνει το πακέτο παροχών

Το πακέτο παροχών για σειρά κατηγοριών πολιτών ανακοινώνει απόψε ο Αλέξης Τσίπρας, μία ημέρα πριν αρχίσει στην Βουλή η συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης και ενώ είναι σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση με τους δανειστές, στο πλαίσιο της τρίτης μεταμνημονιακής αξιολόγησης.

‘Όπως ανακοινώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου, “ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου μαζί με το οικονομικό επιτελείο στις 19:00 στο Ζάππειο Μέγαρο”.

Γύρω στις 12:00, το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου πέρασαν οι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Έφη Αχτσιόγλου, οι οποίοι μαζί με τους Χριστόφορο Βερναρδάκη και ο Αλέκο Φλαμπουράρη, μετέχουν σε σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

Τα νέα μέτρα ελάφρυνσης, που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα, προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα” και στον Γιώργο Παπαδάκη.

Το πακέτο των παροχών βρίσκεται απο το πρωί σήμερα στο “στόχαστρο” των επικεφαλής των κλιμακίων των δανειστών,που βρίσκονται στην Αθήνα και έχουν επαφές με το οικονομικό επιτελείο και άλλους αξιωματούχους.

Πηγή: ant1news.gr