Υποψήφιος με τον Νίκο Τσιλιμίγκα ο Άλκης Σπανός

Μια δυναμική και «φρέσκια» υποψηφιότητα στην Επαρχία Φαρσάλων ανακοίνωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Νίκος Τσιλιμίγκας. Πιο συγκεκριμένα ο Φαρσαλινός εργολάβος δημοσίων έργων κ. Αλκιβιάδης Σπανός θα είναι υποψήφιος περιφερειακός Σύμβουλος στο πλευρό του κ. Νίκου Τσιλιμίγκα στον συνδυασμό «Η Θεσσαλία στην καρδιά μας».

Ο Άλκης Σπανός είναι πολύ γνωστός και αγαπητός στην Επαρχία Φαρσάλων και είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα κοινά από θέση υποψηφίου, Η εν λόγω υποψηφιότητα έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση και αποτελεί ένα «ισχυρό χαρτί» στα χέρια του κ. Τσιλιμίγκα στην επαρχία μας.

Ο κ. Σπανός κατάγεται από το Πολυνέρι Φαρσάλων, είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά, ασκεί το επάγγελμα του εργολάβου δημοσίων έργων τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Σε ερώτημα για την απόφαση του να ασχοληθεί με τον συγκεκριμένο τομέα και να πορευτεί στο πλευρό του κ. Τσιλιμίγκα τόνισε τα εξής: «Ήταν μια πολύ τιμητική και ενδιαφέρουσα πρόταση, ο κ. Τσιλιμίγκας μου ανέλυσε το πλάνο του και φυσικά δεν μπορούσα να αρνηθώ. Ο κ. Τσιλιμίγκας είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος με τεράστια κοινωνική δράση. Θα πρέπει ο κόσμος να επιλέξει ανθρώπους που γνωρίζουν τα προβλήματα του τόπου.”

Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της Επαρχίας Φαρσάλων καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον αγώνα τους.»